Главная » 2014 » Январь » 17 » «Удар» шукає гроші щоб розраховуватись за безлад в столиці
12:09 PM
«Удар» шукає гроші щоб розраховуватись за безлад в столиці

«Удар» шукає гроші щоб розраховуватись за безлад в столиці


Днями «Промінвестбанк» отримав заявку на термінове закриття векселів на загальну суму 4 мільйони гривень. Фізичною особою, що обертає цінні банківські папери у кеш, виявився представник Дарницької районної організації партії «Удар» Г. Ярошенко.

За графіком чергувань, встановленим на київському «євромайдані», відповідальними за дотриманням порядку серед мітингувальників є саме функціонери «Удару». Вочевидь, «право громадян на мирні збори» забезпечується фінансовою підтримкою представників української опозиції.

Сьогодні вже цілком зрозумілий механізм підтримання ілюзії «народного спротиву» на головній площі країни. Навряд в Україні залишилась хоч одна людина, що вірить у безкорисну «ідейність» майданних стояльців! Безумовно, щоденна демонстрація «живого» Майдану є основним важелем опозиційних сил, яким «вичавлюються» владні преференції. Нема Майдану – нема «народної підтримки» опозиції.

Вочевидь, підбивши підсумки тривалого майданного стояння, лідери опозиції очевидних власних дивідендів не побачили. Проте, очевидною виявилась скудність партійних кас: майданні вояжі для регіональних опозиційних «філій» партійним коштом занадто обтяжливі! Тем більше – до «споконвічної боротьби українського народу» примазалось безліч всіляких обірванців та маргіналів, які вимагають свою щоденну частку «європейської демократії».

Бухгалтерія «за Ільфом та Петровим» – «вранці гроші, ввечері стільці» – чудово асимільована лідерами опозиції на київському Майдані.  Виходячи з того, що 18 січня естафету чергування у наметовому містечку приймають представники «Батьківщини», ввечері 17 січня свої «стільці» отримують «активісти» від «Удару». Не на благодійність же витрачатимуться 4 000 000 гривень!

Надійка Фрідман, "Європейський репортер”

Просмотров: 314 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: