Главная » 2014 » Февраль » 5 » «УДАР» прагне задіяти шпигунів США
11:15 AM
«УДАР» прагне задіяти шпигунів США

«УДАР» прагне задіяти шпигунів США

 

Як стало відомо від представників партії «УДАР», їх лідер Віталій Кличко, аби усилити тиск на керівництво держави, дав вказівку підконтрольним народним обранцям в терміновому порядку продовжити збір компрометуючої інформації на можновладців. За їхніми словами, дійшло вже до такого абсурду, що деякі «ударівці», аби угодити своєму шефу, розпочали проводити неофіційні зустрічі з представниками Посольства США та Держдепу, з метою отримання від них інформації щодо закритих (т.зв. «кодованих») телефонних розмов вищого керівництва держави з представниками владних структур Російської Федерації.

За інформацією якою володіють «ударівські Джеймси Бонди», американські урядовці можуть мати матеріали телефонних розмов вітчизняних та російських політиків завдяки т.зв. проекту «Ешелон», який, нібито, передбачає тотальне прослуховування країн СНД, запроваджене ЦРУ на початку 90 років ХХ століття. Виникає запитання, - невже й справді наївні вітчизняні опозиціонери гадають, що спецслужби США працюють краще ніж українські та російські й вони могли б дозволити іноземцям прослуховувати керманичів держав…

Що ж тут скажеш, -  на війні мабуть всі методи прийнятні, але тупість Віталія Кличка та його однопартійців ніколи не приведе «УДАРівську» команду до перемоги та жаданої влади. Це ж якими потрібно бути патріотами країни, щоб додуматись залучати іноземні спецслужби для збору компромату на невгодну владу… Невже, у разі перемоги важковаговика, до нас знову повернуться часи президентства Ющенка, коли з будівлі української спецслужби не вилазили американські розвідники… Ганьба Вам, пане Кличку, в такому випадку!!!

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 388 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: