Главная » 2014 » Январь » 9 » «УДАР» ПРАГНЕ КОНТРОЛЮВАТИ «МАЙДАН»
2:24 PM
«УДАР» ПРАГНЕ КОНТРОЛЮВАТИ «МАЙДАН»

«УДАР» ПРАГНЕ КОНТРОЛЮВАТИ «МАЙДАН»

 

Пригоди опозиції на «Євромайдані», а точніше на «Майдані» продовжуються, адже 22 грудня під час народного віче на Євромайдані було створено ВО «Майдан». Схоже опозиції сподобалося майданівське життя. Воно й зрозуміло, оскільки руйнувати та критикувати легше, ніж конструктивно та плідно працювати на користь державним, а не власним, інтересам.

Проблеми з керівниками новоутворення не виникло. Співголовами «Майдану» були обрані все ті ж, добре знані українцям, опозиційні діячі, Яценюк, Кличко, Тягнибок, та Луценко. До речі кількість співголів постійно варіюється, проте особи з цими прізвищами залишаються «недоторканними» лідерами. Що ж виходить, що за місяць Євромайдану опозиція нарешті домоглася свого, офіційно та остаточно переформатувавши та політизувавши Євромайдан задля задоволення власних інтересів та політичних амбіцій, прибравши приставку «євро» як таку, що втратила актуальність.

На словах опозиційні лідери наобіцяли в найкоротші терміни запропонувати план спільних дій, якому будуть всі аплодувати, та створити чи то проукраїнську, чи то проєвропейську команду перемоги, найменше переймаючись тим, «хто в якому кріслі буде сидіти». Невже в новому форматі опозиція вирішила запрацювати та врешті-решт дійсно об’єднатися. Аж ніяк, дива не сталося.

На ділі, політсили й надалі продовжують використовувати «Майдан» для власної популяризації. Так, лідер «УДАРу» в черговий раз на майданівській сцені закликав висунути єдиного кандидата на президентських виборах, безапеляційно натякаючи на себе. За його словами, опозиційні сили мають висунути і підтримати єдиного кандидата на президентських виборах: «Я про це заявив давно, і думки своєї не змінив. Як ми можемо говорити про єдину команду, коли йтимуть декілька кандидатів?». Наразі «УДАР» активно розбудовує власну партійну структуру, цілковито усунувшись від процесу формування новоствореного об’єднання. «Батьківщина» та «Свобода» не очікували такого стрімкого повороту в новоствореному форматі. Схоже, «УДАР» конкретно націлився на перемогу, оскільки збирається приділяти особливу увагу, навіть, своїм первинним організаціям у селах.

Структура нова, а принципи ті ж, один поперед одного та сам за себе. Схоже, в якому б форматі не об’єднувалася опозиція, суті це не змінює. Боротьбу за портфелі ніхто не полишав.

Альона Кринична Политическая Украина

Просмотров: 321 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: