Главная » 2014 » Январь » 24 » «УДАР» дискредитує Україну
12:40 PM
«УДАР» дискредитує Україну

«УДАР» дискредитує Україну

 

22 січня народний депутат України, керівник Міжнародного департаменту партії «УДАР» Марія Іонова зрадила не тільки присязі депутата, а й усьому українському народу. 

Під час своєї дискусії з головою комітету Європарламенту з міжнародних справ Є.Броком та віце-перзидентом Європейської народної партії Я.Саріуш-Вольські продала Україну. Угода була простою – «УДАР» продовжує накалювання ситуації на Майдані, ЄС тисне на українську владу та підтримує Кличка в майбутньому.

Іонова домовилась з шановними європейцями про те, що вони будуть не тільки тиснути на українську влади та запроваджувати санкції, а й почнуть здійснювати тиск бізнесменів, які так чи інакше пов’язані з правлячою партією. Уся продукція підприємств, які мають відношення до ПР, буде заборонена для продажу в країнах Європи. Це вже не говорячи про скасування віз.

Іонова пообіцяла надати вичерпний перелік юридичних та фізичних осіб, які на переконання «УДАРу», підтримують владу. Цей перелік буде регулярно доповнюватись.

Схоже, що для «УДАРу» не відоме поняття наповнення державного бюджету, робочих місць та іміджу України у світі. Їм вигідний цей хаос у країні. Адже чим гірше виглядатиме Україна та влада у світі,тим кращий вигляд матиме Кличко. Справжній патріот та син України.


Надійка Фрідман, "Європейський репортер

Просмотров: 358 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: