Главная » 2014 » Февраль » 11 » У «Батьківщині» готується перезавантаження, О.Турчинов розминається.
11:55 AM
У «Батьківщині» готується перезавантаження, О.Турчинов розминається.

У «Батьківщині» готується перезавантаження, О.Турчинов розминається.

 

Останнім часом в мережі Інтернет з’явилось дуже багато матеріалів з приводу того, що Арсеній Яценюк втрачає контроль над фракцією «Батьківщина», і, що незабаром у переговорному процесі з владою його замінить Олександр Турчинов.

Як кажуть: «Диму без вогню не буває!». В даному випадку зазначене прислів’я на лице. Давно ходять чутки, що стара гвардія з «Батьківщини» Арсенія Петровича серйозно не сприймає. До того ж, коли велись переговори з приводу поглинання «Батьківщиною» партії «Фронт Змін», досить багато керівних посад було надано фронтовикам. Тому конфліктні ситуації між представниками обох партій виникали повсюди. Давня ворожнеча  не припинилась і зараз. Якщо раніше Олександр Турчинов попросту гасив усі конфлікти, то зараз вирішив їх очолити. Чому б ні? Зараз як раз той момент, коли можна «безболісно» злити Яценюка, який і так не користується великою популярністю у народу, та зосередити все керівництво над партією у своїх руках.

Шляхів до перевороту безліч, але самим простий це: звинуватити Арсенія Петровича у зраді, оскільки останній повністю ігнорує Юлію Тимошенко. І приводів до цього багато. В усіх спічах Яценюк у т.зв. вічах жодного разу не згадував засуджену Тимошенко та вирішення її проблеми. Тому виглядає досить логічним, що на місце Арсенія Петровича, ЮВТ планує призначити свого давнього соратника Турчинова. Відповідне звернення Тимошенко незабаром буде підготовлено та оприлюднено партійцям. Підтримку ж кандидатури Олександра Валентиновича, забезпечать Євгенія Тимошенко та тітка ЮВТ – Антоніна Ульяхіна.

На даний час помічники та спічрайтери Яценюка намагаються виграти інформаційну кампанію на користь політика. Але які б  заходи з мінімізації негативних наслідків для політичного іміджу свого патрона у ЗМІ не вживались, все марно, оскільки ті ж самі політтехнологи усвідомлюють, що звичайні спроби спростування вказаних фактів у ЗМІ не будуть ефективним.

Що ж доведеться Арсенію Петровичу вживати більш радикальних заходів для підняття власного іміджу та утримання на посаді лідера «Батьківщини», або ж здатись на милість Олександра Турчинова, але це означатиме жирний хрест на кар’єрі політика!   

Надійка Фрідман

Просмотров: 391 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: