Главная » 2014 » Январь » 28 » ТОМБІНСЬКИЙ І ПАЙЕТ ДОПОВІЛИ, ЩО В УКРАЇНІ ПЛАН «АФГАНІСТАН»
12:44 PM
ТОМБІНСЬКИЙ І ПАЙЕТ ДОПОВІЛИ, ЩО В УКРАЇНІ ПЛАН «АФГАНІСТАН»

ТОМБІНСЬКИЙ І ПАЙЕТ ДОПОВІЛИ, ЩО В УКРАЇНІ ПЛАН «АФГАНІСТАН»

 

Вся західна спільнота пильно стежить за розвитком подій в Україні. Дипломати один поперед одного роблять офіційні заяви, засуджуючи ескалацію конфлікту навколо Євромайдану. 

Своїми діями можуть перекреслити всі зусилля крихкого перемиря та подальшого врегулювання даного конфлікту мирним шляхом.

Європейський союз закликає українську опозицію відмежуватися від всіх тих, хто використовує насильство в досягненні своїх цілей. Про це мовиться в заяві ЄС про останні події в Україні, розміщеному на Facebook представництва ЄС в Україні.

Раніше США засудили насильство з боку групи осіб, відомої як "titushki, а також виразили крайню стурбованість у зв’язку із зростанням насильства на вулицях Києва, яке привело до людських жертв, зокрема смерті двох демонстрантів.

Нагадаємо, з 19 січня на вулиці Грушевського в Києві напроти стадіону "Динамо” відбуваються сутички радикально настроєних учасників Євромайдану і міліції. З 23 січня учасники Євромайдану почали захоплювати облдержадміністрації в регіонах.

Проте, за зачиненими дверима, головні світила європейської та американської дипломатії – Ян Томбінський та Дж. Пайет, звітуючись перед своїми господарями в Брюсселі та Білому Домі, повідомляють, що завершують в Україні план Афганістан. Навіть далеким від усіляких там політичних сценаріїв від однієї лише згадки про військові події в цій країні стає моторошно та лячно. Якщо вже пригадувати історію, то слід зазначити, що на совісті Заходу кров не лише громадян Афганістану, а й Сірії, Лівії, Египту, Таїланду. І це далеко не вичерпний перелік тих країн, що потерпають від кровавої демократії «сильних світу цього».

Така оцінка подій в Україні є яскравим прикладом застосування подвійних стандартів політики США та ЄС, адже чи не Захід підбурював українців до революційного сценарію, чи не американські і європейські політики своїм втручанням у внутрішні справи України сприяли загостренню політичної кризи? Чи не «світила демократії» зі США та ЄС своїми безкінечними приїздами в Україну та численними прогулянками Майданом демонструють порушення суверенітету країни, відкрито заохочуючи натовп до революції проти демократично обраного уряду.

Врешті-решт, про яку демократію може бути мова, адже фінансування радикалів, які першими спровокували штурм міліцейських блок-постів, здійснюється безпосередньо через дипломатичні каси зазначених «доброзичливців».

Втручання цих зарубіжних сил, заяви їхніх представників, за якими ховаються геополітичні інтереси, демонструють не що інше як цинічне лицемірство і подвійні стандарти уявних цінностей західних країн. Вони не бажають миритися з незалежністю України, тому і намагаються отримати її територію навіть ціною людських жертв.

Хочеться вірити, що українцям вдасться протистояти типовим провокаціям, організованим на гроші світової фінансової мафії.

Олександр ГРІН

 

Просмотров: 371 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: