Главная » 2014 » Январь » 21 » ТЯГНИБОК СТВОРЮЄ ПАРТІЮ В США
11:37 AM
ТЯГНИБОК СТВОРЮЄ ПАРТІЮ В США

ТЯГНИБОК СТВОРЮЄ ПАРТІЮ В США

 

Як стало відомо, керівництво ВО «Свобода» всерйоз розглядає можливість «експорту української єврореволюції». Зокрема, йдеться про створення осередків так званого «ВО «Майдан» у місцях компактного проживання української діаспори за кордоном. В першу чергу, очевидно, маються на увазі США, Канада, країни Євросоюзу.

На даний час лідерами «Свободи» з даного питання проводяться перемовини із громадянином США С.Скочем, що мешкає в Каліфорнії, щодо реєстрації осередку ВО «Майдан» в даному штаті.

Дещо незрозумілими є мета такого напрямку «зрвнішньополітичної» діяльності «свободівців». Лобіювання власних інтересів з позицій чисто американських громадських організацій, надання партії статусу міжнародної чи черговий механізм отримання іноземних коштів на експорт революції. Усі, хто уважно стежать за новинами, прекрасно пам’ятають численні акції української діаспори на підтримку Майдану, проведені поза межами України.

Позиція західного світу стосовно «українського питання» і так доволі зрозуміла та однозначна: коментарі деяких іноземних дипломатів вже зараз серйозно нагадують  втручання у внутрішні справи суверенної держави. Таким чином постає питання: чого ж хочуть добитися «свободівці»: грошей від іноземних спонсорів шляхом реєстрації якоїсь неурядової організації поза межами української юрисдикції чи «рупору революції» для подальшої дискредитації нашої країни в очах Заходу і створення міфу на кшталт «кривавої тиранії в серці Європи»?

У будь-якому випадку, за успішного створення такого об’єднання поза межами України та проведення ним будь-яких протестів, цікаво буде спостерігати за реакцією місцевої поліції на «мирні протести» закордонних «свободівців» на барикадах десь в центрі Лос-Анджелесу.

Юрій Гольденберг «Инцидент»

Просмотров: 331 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: