Главная » 2014 » Февраль » 12 » Тимошенко готує черговий скандал щодо її утримання
12:16 PM
Тимошенко готує черговий скандал щодо її утримання

Тимошенко готує черговий скандал щодо її утримання

 

Черговий піар хід  леді «Ю» не за горами. Кожен опозиційний ховрашок намагається заробити якомога більше бонусів на майбутню передвиборчу кампанію. Кожен ладен на все заради виборчих голосів у свій кошик. Опозиційні лідери так загрались з Євромайданом, що зав’язли по вуха у своїх красномовних, однак безвідповідальних промовах. Втратили вони довіру як самого Євромайдану, так і Європи. Однак, не втрачають надії і продовжують вести переговори з потенційними інвесторами свого світлого політичного майбутнього.

У цьому політичному коловороті опозиційна лідерка вже своїми силами прагне повернутись на передні шпальта газет. Кинута на призволяще та попросту забута своїми однопратійцями, леді «Ю» наразі перебуває у політичній блокаді. Береже її нерви у такий спосіб пан Яценюк. Пан Власенко взагалі друкує листи лідерки на принтері. Відверте використання її образу з місця позбавлення волі, а потім медичного закладу, за для свого власного піару вже трохи дістало і саму леді «Ю».

Черговий гучний скандал Юлія Володимирівна планує організувати на фоні погіршення свого здоров’я. Для цього заплановано придбати та передати до лікарняної палати екс-прем’єрки пристрій для вимірювання рівня електромагнітних хвиль. Необхідність приладу буде аргументуватись можливим використанням у її палаті різноманітних випромінюючих приладів, які негативно впливають на здоров’я останньої. Організаційними питаннями буде займатись безпосередньо начальник охорони ЮВТ, пан Бутенко.

Правду кажуть, надія помирає останньою. Скоріш за все ми ще станемо свідками тріумфального повернення опозиціонерки № 1 до арени політичного театру України. А поки, що залишається чекати на нові ідеї та проекти її політтехнологів.

За матеріалами «Meganews» с «Ведомостей.сом»

Просмотров: 389 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: