Главная » 2014 » Январь » 11 » ТЕ ЩО ЗРОБИЛИ З КМДА, МОЖНА ПОРІВНЯТИ ТІЛЬКИ З ВІЙНОЮ
11:30 AM
ТЕ ЩО ЗРОБИЛИ З КМДА, МОЖНА ПОРІВНЯТИ ТІЛЬКИ З ВІЙНОЮ

ТЕ ЩО ЗРОБИЛИ З КМДА, МОЖНА ПОРІВНЯТИ ТІЛЬКИ З ВІЙНОЮ

 

З київської мерії протестувальники з «Євромайдану» зробили конюшню, в яку гидко зайти. У цьому приміщені зігріваються і харчуються мітингувальники, але у яких умовах це відбувається, уявити важко, -  сморід, бруд, зіпсоване майно… Складається враження, що потрапив не в державну адміністративну будівлю в центрі столиці України, а на ферму в селі, на якій давно не прибирали.

За свідченнями очевидців, в середині будівлі щоночі представники ВО «Свободи» проводять тренування для мітингувальників з  тактико-силової протидії співробітникам органів внутрішніх справ у разі можливого штурму ними приміщення адміністрації. Також залишається забарикадованим другий поверх будівлі. Частина представників ВО «Свобода», які охороняють КМДА, споряджені бронежилетами та озброєні металевими кийками. У вечірній час «свободівці» збираються у групи по 8-10 осіб та проводять рейди прилеглою до Бессарабської площі територією, регулярно тероризуючи киян та гостей столиці.

За усіма канонами, мирні люди не будують барикад посеред столиці і не відкривають двері до чужих приміщень без ключів. Загалом, увесь терор і бруд під проводом «Свободи» можна порівняти хіба що із методами НСДАП часів «дикоростучого» Гітлера у Німеччині 20-45 років минулого століття.

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 352 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: