Главная » 2014 » Январь » 29 » Татари торгуються з Європою за Крим?
10:34 AM
Татари торгуються з Європою за Крим?

Татари торгуються з Європою за Крим?

 

Схоже, що кримські татари вирішили використати суспільно-політичну кризу в Україні собі на користь. Інакше як можна пояснити їх шалену активізацію від моменту виникнення так званого «Євромайдану»? Систематично запевняючи українське суспільство в тому, що татари і українці є двома братніми народами, окремі їх лідери при першій кращій нагоді вставляють ножа в спину Україні.

Керівники кримськотатарського Меджелісу Чубаров та Хамзін позаочі намагаються домовитись із європейськими високопосадовцями щодо задоволення їх інтересів у ході вирішення «українського питання», а саме: відновити права осіб, депортованих за національною ознакою, визнати Меджеліс на офіційному рівні,  віддати Кримські землі і т.д. 
          І якщо окремі вимоги ще можна розглядати, то інші прямо свідчать про те, що татари роблять спробу повернути собі Крим. Для цього вони намагаються залучити Єврокомісара з питань розширення та політики добросусідства Штефана Фюле. Останній вже дав згоду на проведення зустрічі із керівниками Меджелісу з метою обговорення проблем півострову. 

Крім цього, вони подвоїли свою активність в напрямку заручення підтримкою інших представництв іноземних країн для реалізації своїх сепаратистських намірів. 

Однак, кульмінація політичної кризи в Україні вже позаду, оскільки сторонами конфлікту знайдено шляхи її подолання. А татарам із їхніми сепаратистськими намірами доведеться чекати  наступного сприятливого моменту, який може вже і не наступити. 

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 362 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: