Главная » 2014 » Январь » 13 » Так, як Кличко, Тягнибока не «опускав» ще ніхто…
2:43 PM
Так, як Кличко, Тягнибока не «опускав» ще ніхто…

Так, як Кличко, Тягнибока не «опускав» ще ніхто…

 

Схоже, що опозиція почала ділити шкуру ще не вбитого ведмедя, інакше як можна назвати оприлюднення лідером партії «УДАР» Віталієм Кличком орієнтованого списку нової команди влади, яка буде сформована після обрання його президентом України? Список оприлюднений на інформаційному ресурсі «Глобаліст», «Обозреватель» з перепостами на інших сайтах та виданнях.

Отже, що виходить: Яценюку буде запропоновано посаду Голови ВР України, Порошенку посада Прем’єра, МВС очолить Ольга Боднар (голова секретаріату «Батьківщини»), Миндоходів і зборів очолить опальний елемент – «Батьківщиновець» Ігорь Черкаський (майстер інтриг та тіньових схем відмивання коштів), МЗС – Наливайченко, «Ударівець» Каплін – Міноборони, Парубій – Міністерство регіонального розвитку, Пашинський – Мінфін, Микола Мартиненко – міністерство енергетики та вугільної промисловості, посаду Генерального прокурора, нібито, буде запропоновано «Ударівцю» Віктору Чумаку, Голови СБУ  - Віталію Ковальчуку, Турчинову – посада секретаря РНБО.

Тільки на в скидку, проаналізувавши цей список можна взятися за голову. Адже ряд портфелів буде роздано людям, які не мають ані найменшого уявлення, що з ним робити.  Наприклад, який міністр внутрішніх справ України із Ольги Боднар? Із секретарки в міністри, непогані перспективи. Чи Парубій, зможе налагодити координацію регіонів України? Обговорювати злочинця Ігоря Черкаського на посаді міністра Доходів і зборів взагалі немає ніякого сенсу. Що говорити про куратора скандалістки Тетяни Чорновол Сергія Пашинського, чи зможе він запропонувати дієву програму оздоровлення економіки України в теперішніх складних фінансово-економічних умовах? Навряд чи. Одним словом, список розчаровує.

Привертає увагу посада, що буде запропонована братові лідера «Свободи» Андрієві Тягнибоку – Міністерство екології та природних ресурсів. Погодитись на такий портфель означає взяти квиток на війну, адже екологія, а по сумісництву переробка відходів і т.п., це сфера впливу дуже впливових, на сьогодні, людей…

Цікавим є те, що Олегові Тягнибоку посади не найшлося, принаймні у «перечні Кличка». Мабуть, «майбутній президент» Віталій Володимирович не бачить лідера «Свободи» у своїй команді. Стає зрозуміло, що якщо Кличко стане президентом, то «Свободи» в Україні не буде, або ж вона буде в жорсткій опозиції, а зараз просто використовується Кличком для нарощування протестного потенціалу в Україні.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер

Просмотров: 367 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: