Главная » 2014 » Январь » 9 » СВОБОДІВСЬКІ «ПОЛІЦАЇ» ТЕРОРИЗУЮТЬ СТОЛИЦЮ
2:43 PM
СВОБОДІВСЬКІ «ПОЛІЦАЇ» ТЕРОРИЗУЮТЬ СТОЛИЦЮ

СВОБОДІВСЬКІ «ПОЛІЦАЇ» ТЕРОРИЗУЮТЬ СТОЛИЦЮ

 

Інцидент, що стався 31 грудня 2013 року на «Євромайдані», надовго залишиться в пам’яті волонтера фонду «Глобальная служба помощи» Лідії Бєлашової. Вона, замість того, щоб сидіти в переддень нового року вдома, готуватись до свята у родинному колі, ходила по місту та збирала пожертви на лікування онкохворої дівчинки. Бєлашова знала, що цього дня на головній площі країни буде більше людей, ніж завжди і вона зможе зібрати більше пожертв. Бо Майдан, як відомо, згуртував усіх небайдужих, толерантних та європейських людей. Але, вона помилилась…

Пройшовши через низку барикад з колючим дротом, просмердівшись димом, Лідія Бєлашова з своєю напарницею біля Будинку профспілок потрапили на очі одному із загонів охорони майдану. Молодики у камуфляжній формі, з нашивками «Свобода» та масках на обличчі, оточили двох тендітних дівчат та наказали їм прослідувати з ними для перевірки документів. На таку пропозицію Бєлашова відповіла, що перевіряти документи у людей мають право лише співробітники міліції, та й то після того, як представляться та пояснять мету перевірки. У відповідь молодики, наче герої мультфільму «Бівіс та Батхед», одностайно посміялись, а той, що був «старшим» загону сказав, що міліція з народом, а народ - це вони, і тому на Майдані – вони міліція.

Коротше кажучи, дівчат затягнули до Будинку профспілок. Там їм заламали руки та відібрали особисті речі, мобільні телефони та документи, які пізніше були порвані бійцями загону. Дослідивши вміст дівочих сумочок, хлопці зі «Свободи» привласнили собі їх гаманці. Акт мародерства, який відбувався в одному з кабінетів на другому поверсі, закінчився тим, що зібрані волонтерами за день кошти, зі словами: «Майдану вони потрібні більше» - розійшлися по кишенях присутніх.

Однак навіть це не стало кінцем дівочого кошмару. Наче дикі звірі, які відчули страх жертви, камуфльовані псевдо-патріоти не бажали зупинятись на досягнутому. Старший наказав привселюдно покарати цих «страшних волонтерів-провокаторів», які намагаються нажитись на бідних майданівцях. Що було потім бідні дівчата воліли б забути. Тримаючи за руки та ноги, їм задерли спідниці та напівголими понесли по Майдану, вигукуючи традиційне «Слава нації – смерть ворогам!».

Після публічної ганьби, під оплески камуфльованих нелюдів, Бєлашову з її колегою викинули з території Майдану. Повернувшись додому, витерши сльози та сліди брудних рук на своєму тілі, Бєлашова почала шукати в Інтернеті світлини своїх кривдників. Звісно, фотографії молодиків у масках шукати було безглуздо, а от чоловіка, який у кабінеті роздавав накази, впізнати вдалось. Ним виявився нардеп «Свободи» Михайло Блаватський. Народний депутат, обранець, представник народу, патріот – на ділі виявився ватажком банди, яка, прикриваючись Євромайданом, безкарно чинить усе що заманеться прямо в центрі Києва.

Єдиний позитив у цій ситуації для дівчат-волонтерів – так це те, що на вулиці не сорокові роки, коли під гасла «… смерть ворогам!» вішали на деревах або розстрілювали.

А найстрашніше те, що спробу притягнути до відповідальності цих вироків під спів Руслани зі сцени Євромайдану буде публічно оголошено «політичними репресіями над безневинними демонстрантами».

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 322 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: