Главная » 2014 » Январь » 14 » «СВОБОДІВЕЦЬ» АНДРІЙКО НАДАВ КОМАНДУ «СВОБОДІ» БИТИ ЖІНОК І ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ ДО ВТРАТИ СВІДОМОСТІ
2:19 PM
«СВОБОДІВЕЦЬ» АНДРІЙКО НАДАВ КОМАНДУ «СВОБОДІ» БИТИ ЖІНОК І ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ ДО ВТРАТИ СВІДОМОСТІ

«СВОБОДІВЕЦЬ» АНДРІЙКО НАДАВ КОМАНДУ «СВОБОДІ» БИТИ ЖІНОК І ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ ДО ВТРАТИ СВІДОМОСТІ

 

Вкотре Євромайдан показав своє справжнє, далеко не європейське обличчя. На цей раз кияни стали свідками побиття жінок перед КМДА «проєвропейськими свободівцями», сповненими «аристократичністю духу і думки». Після сьогоднішніх подій під будівлею КМДА можна констатувати тільки одне: у що не одягай свиню і бидло, вона все одно залишиться свинею і бидлом. Саме проти бидлячого перебування у центрі столиці натовпу євромайданівців, здичавілих від власного смороду і випитих декалітрів спиртного, спробували виступити мешканці Києві на чолі із громадською діячкою Вікторією Шиловою.

У понеділок, напередодні другого Святвечора, ініціативна група жителів столиці пришли під КМДА з вимогами прибрати у «євромадаунів» огидні барикади та відкрити доступ до головної вулиці країни усім громадянам. Елементарне прагнення спокою і чистоти рідного міста обернулось трагедією.

Підійшовши до барикад з метою висловлення своїх вимог та не намагаючись проникнути за сумнозвісний «периметр Євромайдану», кияни відчули на собі справжню агресію озвірілих «свободівців» на чолі із Русланом Андрійком.

Гестапівці із «Свободи» на чолі із комендантом КМДА паном Андрійком завзято показували незахищеним жінкам і літнім людям, хто в КМДА хазяїн, аж до втрати свідомості окремих з них. Як наслідок, після жорстокого побиття 42 особи, у тому числі й літні люди, звернулись за допомогою до  столичних медичних закладів із травмами різного ступеня важкості.

Висновок доволі сумний: звір, що віддає наказ бити жінок і літніх людей, насправді не має нічого святого за своєю душею. Своє тваринне, нелюдське походження «свободівці» сьогодні вкотре продемонстрували на весь світ. Скільки ж ще такого скотського відношення до людей ми ще побачимо, нікому не відомо. Зрозуміло одне, еволюцію фашизму на українській землі треба зупиняти. При чому, - негайно!

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 290 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: