Главная » 2014 » Январь » 10 » СВОБОДІВЦІ ПЛАНУЮТЬ ПОБИТИ АНДРІЙКА ТА ЗВИНУВАТИТИ У ЦЬОМУ ВЛАДУ
4:02 PM
СВОБОДІВЦІ ПЛАНУЮТЬ ПОБИТИ АНДРІЙКА ТА ЗВИНУВАТИТИ У ЦЬОМУ ВЛАДУ

СВОБОДІВЦІ ПЛАНУЮТЬ ПОБИТИ АНДРІЙКА ТА ЗВИНУВАТИТИ У ЦЬОМУ ВЛАДУ

 

Хто кого? Вже півтора місяця Україна спостерігає, як опозиція грає у «войнушку» в самому центрі столиці. На головній площі України все по-справжньому, барикади з колючим дротом, табір з наметів та захоплених приміщень КМДА, Будинку профспілок і Жовтневого палацу, де розміщуються опозиційні штаби.  Проте в результаті «бойової» непридатності опозиційної армії, кількість її прихильників значно зменшується, а ряди невпинно рідіють.

Утримувати під контролем зайняті адмінбудівлі та побудовані барикади стає нікому. «Свободівцям», які відповідають за формування та дієвість загонів самооборони, залагоджувати та замовчувати існуючі проблеми стає дедалі важче. Наразі вони не здатні перекрити «втрати» в своїх рядах, нема кому чергувати та охороняти КМДА. Для вирішення проблеми «свободівці» запланували посилити «охріну» КМДА загоном приїжджих тернополян, натомість 40 «штиків» рвуться на профспілки – там мабуть комфортніше і годують краще. Свободівці розуміють, що в профспілках їм нема «теплих» місць, оскільки там негласно «порядкує» «УДАР», а охорону забезпечує загін «свободівця» Руслана Андрійка.

Про те, що ситуація виходить з-під контролю, стало відомо Турчинову, який регулярно звинувачує відповідальних за «Майдан» свободівців у нездатності виконувати свої «обов’язки». Питання – хто регулярно «барабанить» турчинову з табору соратників? Виявляється – той же Андрійко.

За стилем жанру, «свободівці» наразі не знайшли нічого кращого, як втовкмачити у зрадницьку голову «турчинівського барабанщика» Андрійка, хто його  «годує і танцює». При чому втовкмачити у прямому розумінні слова – тобто надавати по голові так, щоб свої боялись. А сам факт побиття, за хорошою традицією, звалити на владу і «тітушок» - мовляв, чергова «жертва злочинної влади».

За цей час розтративши свою єдність, політсили навіть не намагаються приховувати свого «доброзичливого» ставлення один до одного. Що ж насправді відбувається на головній площі столиці та куди заведе українців така «команда переможців»? Такі вони, - опозиційні війни у «Країні чудес».

Юрій Гольденберг Инцидент

Просмотров: 305 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: