Главная » 2014 » Февраль » 3 » «Свобода» заробляє на фільмі про Шевченка
11:28 AM
«Свобода» заробляє на фільмі про Шевченка

«Свобода» заробляє на фільмі про Шевченка

 

В Україні, як і багатьох інших державах є свої національні герої. В нашій державі іменем такого героя-символа названо не одну вулицю, площу, сквер, більше того майже в кожному українському містечку знаходиться пам’ятник цій видатній особистості. Звати його Т.Г.Шевченко.

Цього року, ми будемо відзначати 200-річчя з дня народження видатного Кобзаря. В зв’язку з цим український режисер М.Іллєнко вирішив відзняти фільм про Т.Шевченка. Але як водиться в нашому вітчизняному кінематографі – грошей на створення в повній мірі не вистачає. За словами режисера, йому не вистачає коштів для закінчення зазначеного проекту.

У зв’язку з цим М.Іллєнко звернувся за допомогою до найпатріотичнішої української політичної партії ВО «Свобода» з проханням фінансово допомогти йому. Тягнибок зі своїми фашистами звичайно ж кивнули головою немов би згідні. В свою чергу фашисти Тягнибока вирішили використати створення фільму, як привід для чергового збору грошей в довірливих людей, щоб в майбутньому і далі фінансувати та проплачених «активістів мирного майдану».

Крім того, для більшого ефекту, та підвищення касових зборів з довірливих громадян, Тягнибок з пацанами вирішили дати слово режисеру М.Іллєнку на трибуні Євромайдану, щоб той у звичні йому формі гарними словами прикрасив фільм та зі сльозами на очах клянчив гроші у людей.

Якби Т.Шевченко в свій час знав, що його ім’я будуть використовувати для обдурювання людей та масового шахрайства, він би мабуть ніколи б не погодився стати письменником, або ж проклинав би в своїх віршах всіх «свободівців», які насправді ганьблять Україну своїми цинічними та нікчемними діями, головною метою яких є в будь-який спосіб захопити владу в державі.

Також хотілося б звернутися до активістів Євромайдану, та простих людей, які там прогулюються – не ведіться на чергове шахрайство опозиціонерів. Вони використовують ваші патріотичні почуття для власного збагачення та продовження анархії в столиці.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 385 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: