Главная » 2014 » Январь » 29 » «Свобода» працює проти ініціатив Кличка
10:30 AM
«Свобода» працює проти ініціатив Кличка

«Свобода» працює проти ініціатив Кличка


Швидка зміна декорацій навколо колишнього євромайдау розкриває широкі можливості для творчого політичного експромту. Щоправда, гарантувати, що ці експромти стануть талановитими, із впевненістю не можна жодним чином. Проте, в деяких випадках вони обов’язково стануть яскравими. Таких, наприклад, коли діючою особою постанови стає народний депутат від «Свободи» пан Іллєнко.

Прихильники «таланту» народного обранця іще не забули його ролі винищувача вампірів з «налитими кров’ю очима та здатними на серйозне кровопролиття на перспективу». Проте, отримати «Оскара» суспільного визнання Іллєнку тоді не вдалося. «На щастя», днями у нього заявився шанс на реванш.

Підкинула ідею партійна помічниця Тягнибока, депутат Львівської міської ради пані Вайда. Мовляв, у шоу, що триває, поступово залишається все менше центрових ролей. Тому, надійні побратими – голови Київських міської та обласної організацій «Свободи» Іллєнко та Марченко – мають блокувати на рівні президії «Всеукраїнського об’єднання «Майдан» ініціативи «Удару». Особливо – щодо негайного висування єдиного кандидата на президентські вибори. 

Чудова, хоч і другорядна, роль! Проте, яка експресія у сцені: «Іллєнко проти Кличка»!

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

 

Просмотров: 356 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: