Главная » 2014 » Февраль » 12 » «Свобода» ігнорує загони Парубія
12:26 PM
«Свобода» ігнорує загони Парубія

«Свобода» ігнорує загони Парубія

 

Керівник «Самооборони майдану» А.Парубій відчув достатню підтримку на «Євромайдані», а також, можливо навіть смак командування хлопцями з міцними кулаками, вирішив розширити сферу свого впливу за рахунок поглинання вже існуючих сотень по всій території України. З одного боку – достатньо правильна позиція з точки зору централізації управління, проте з іншого – викликає зайве роздратування та сіє розбрат у рядах свободівців.

Такий підхід до спільної справи дуже занепокоїв та навіть розлютив керівництво ВО «Свобода», зокрема О.Тягнибока. Саме тому, середня управлінська ланка ВО «Свобода» отримала вказівку від своїх начальників дати цьому хоч який-небудь відсіч. У зв’язку з цим, вона була вимушена почати розповсюдження інформаційної пропаганди на «бойові» низи, за рахунок яких, в принципі, і існує ВО «Свобода». Колись цим бойовим низам навіювали те, що вони і тільки вони є справжніми патріотами України, а тому удостоєні честі служити та бути поряд з існуючими «істинними патріотами», такими як О.Тягнибок, який, насправді, заради Бандерштату з’їсть все, що східніше м. Житомир, оскільки там живуть лише другосортні українці та «москалі кляті».

Натомість, замість того, щоб підтримати свого «бойового» товариша А.Парубія, О.Тягнибок надумав грати в гестапівські ігри, яких його колись навчив батько, а того, в свою чергу – або безпосередньо самі німці, або ті родичі, які співпрацювали з ними. Просто кажучи, О.Тягнибок категорично проти такого перепідпорядкування своїх людей А.Парубію, оскільки боїться втратити контроль над власними бойовиками. А останнім все більше стає зрозуміло, що така людина, як А.Парубій, на відміну від О.Тягнибока, котрий регулярно роз’їжджає на своїй дорожезній «Toyota Sequoia», постійно знаходиться серед протестувальників та заслуговує більше поваги і довіри, оскільки голий ораторський популізм О.Тягнибока без підкріплення діями гроша ламаного не вартий.

Враховуючи такі події, схоже, що знову в таборі опозиціонерів розвивається конкуренція, яка переходить в брудні закулісні ігри. З одного боку – це добре, оскільки, корисність конкуренції підкреслював американський бізнесмен, один із засновників радіо та телебачення в США Д.Сарнов: «Конкуренція забезпечує найкращу якість продуктів та розвиває найгірші якості людей», що може привести до виведення якісної політики, яка дійсно буде задовольняти потреби суспільства, а з іншого – все ж не хотілося б, щоб люди, з «найгіршими якостями», приходили до влади, оскільки риба починає гнити з голови. Тому О.Тягнибоку варто було б подумати, що і навіщо він організовує проти своїх товаришів. Йому, як мінімум повинно бути соромно за це…

Надійка Фрідман «Ведомостей.сом»

Просмотров: 365 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: