Главная » 2014 » Февраль » 7 » «СВОБОДА» ДИСКРЕДИТУЄ РАДУ ЄВРОПИ
11:08 AM
«СВОБОДА» ДИСКРЕДИТУЄ РАДУ ЄВРОПИ

«СВОБОДА» ДИСКРЕДИТУЄ РАДУ ЄВРОПИ

 

Схоже, що не склалися політкоректні відносини між Європою та всеукраїнським об’єднанням «Свобода». Не сприймає «Старий світ» неофашистських зародків в будь-якій обгортці. А те, що «Свобода» ситуативно знаходиться по один бік барикад спільно із «Батьківщиною» та «УДАРом», ще не означає, що  європейські високопоставлені чиновники будуть вести із ними діалог.

Підтвердженням цього є ряд заходів, ініційованих європейськими представниками для української опозиції, за єдиної умови: щоб «Свободи» на них було по менше. Адже, хто такі «свободівці» та що вони собою являють, давно відомо.

Взяти хоча б сьогоднішні ранкові погроми ресторанів у Києві. Невідомі у масках, у типовому обмундируванні "свободівців” та радикалів «правого сектору», розгромили два ресторани у центрі Києва. Все це відбувалось під крики «Слава нації!» та «Смерть ворогам». Це не поодинокі випадки нищення майна в Києві та захоплення будівель. 

Нещодавно праворадикалами в тому числі і «свободівцями», було захоплене приміщення ще одного громадського закладу, який належить «патріотичній партії України» та знаходиться у будівлі по вулиці Грушевського 4-б. Захоплення радикали мотивували потребами «Євромайдану». Зараз дії «борців» за демократичні свободи більше нагадують набіги бандитів ніж мирних активістів виступаючих за європейські стандарти.

Розуміють це й у Європі, єврокерманичі постійно намагаються тримати на відстані посланців від «Свободи», оскільки саме лише спілкування з ними вже порочить європейські інституції, такі як Рада Європи, Європарламент тощо.

А «Свободі» байдуже, вони раді старатися, адже, на їх думку, в умовах суспільно-політичної турбулентності, вони можуть роботи що завгодно: нищити заклади багатіїв та олігархів, підпалювати готелі, бити без розбору людей називаючи їх ті «тушками» і так далі.

Та деяким гарячим головам націоналістів варто притримати коней, адже рано чи пізно, за все доведеться відповісти.

Соня Перова

 

 

Просмотров: 376 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: