Главная » 2014 » Январь » 8 » Сусіди Табачника вважають «автомайданівців» психічно хворими людьми
12:13 PM
Сусіди Табачника вважають «автомайданівців» психічно хворими людьми

Сусіди Табачника вважають «автомайданівців» психічно хворими людьми

 

Хворобливі уми лідерів опозиції, аби не давати ні працювати ні відпочивати удома вітчизняним політикам та високопосадовцям, не так давно породили нове дітище. Це так званий добре проплачений «автомайдан», який за першої вказівки своїх «батьків» ладен виїхати чи то до роботи, чи то до дому будь-кого з політиків та високопосадовців й чинити гармидер, дошкуляючи шумом мегафонів, автомобільних сирен, криками, непристойними написами на будівлях, побитими шибками та ін.

Подібні бандитські дійства здебільшого плануються або ранком або пізно увечері чи навіть вночі і зчиняють такий галас, що сусіди взятих в облогу політиків ладні самі вийти та прогнати «автомайданівських» злодіїв, які будять усіх не зважаючи ні на дітей, ні на хворих, ні на літніх людей.

Нещодавнє, так зване «автомайданівське» пікетування сталося і біля місця проживання міністра освіти Дмитра Табачника та визвало хвилю невдоволення сусідів міністра, які побачивши на очі усі неподобства, що чинили мітингарі, іншими словами, як психічно хворими людьми, назвати їх не можуть. Тут було все - сирени, мегафони, непристойні лайки та написи на стінах будівель.

Ось такі методи боротьби за владу у наших опозиціонерів, які не зважаючи на спокій своїх громадян, ладні з ранку до ночі виплясувати будь-де. А численні скарги сусідів пікетуючих до органів правопорядку так і залишаються не розглянутими, тому що так званих «мирних євромітингарів» не можна чіпати, бо це зразу ж буде трактуватися як порушення усіх можливих та неможливих законів. То й  далі бешкетують недоторкані «автомайданівців» на вітчизняних автошляхах та спальними районами столиці.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 354 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: