Главная » 2014 » Январь » 21 » США ПІДТЯГУЄ ГРОМАДСЬКИЙ МАЙДАНІВСЬКИЙ РУХ
11:12 AM
США ПІДТЯГУЄ ГРОМАДСЬКИЙ МАЙДАНІВСЬКИЙ РУХ

США ПІДТЯГУЄ ГРОМАДСЬКИЙ МАЙДАНІВСЬКИЙ РУХ

 

США розчаровані бездіяльністю політиків від опозиції. Ситуація вийшла з-під контролю. Білий Дім не влаштовує майданний розвиток подій. Американці не розуміють, що сталося з їх ставлениками, які, замість того, щоб переходити до діла – поховалися в кущі.

Відсутність результатів в Україні змусила активізуватися менеджерів по розповсюдженню «американської демократії» Національної інституції міжнародних відносин. Розуміючи, що ситуація розвивається не на їх користь, американці почали шукати на Євромайдані нові «таланти». Всі шанси стати черговими «провідниками» американської мрії мають лідери «громадського сектору». Наразі домовлено про співпрацю з керівником ГО «Інститут Республіка» В.Чемерисом, функціонером Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!» О.Скибою, лідерами Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» М.Лебедєм та О.Летвішко.

Янкі не звикли програвати, тому намагаються застосувати в Україні безпрограшну комбінацію, чим більше ставок – тим більша ймовірність виграшу. Маючи необмежене фінансування, іноземці збирають під своє крило усіх «перспективних» політичних та громадських діячів, щоб мати змогу тримати руку на пульсі України та «насаджувати» українцям свою «американську мрію».

Соня Перова «Online report»

Просмотров: 351 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: