Главная » 2014 » Февраль » 7 » «Союз офіцерів правоохоронних та спеціальних підрозділів України» Звернення #2 (ч.1)
10:41 AM
«Союз офіцерів правоохоронних та спеціальних підрозділів України» Звернення #2 (ч.1)

«Союз офіцерів правоохоронних та спеціальних підрозділів України» Звернення #2

 

Аналізуючи коментарі, які надавали журналісти та пересічні громадяни після першої публікації, ми встановили перелік питань, які найбільш хвилювали народ України:

1. Чиї інтереси захищає «Союз офіцерів правоохоронних та спеціальних підрозділів України»?

2.Навіщо був викладений список функціонерів «Правого сектору»?

З.Якщо спецслужби та правоохоронні органи України знають про факти викладеш у статті, чому не має жодної реакції?

4.Яку політичну програму підтримує вище вказаний «Союз…»?

5.Чи буде продовження списку фашистів, нових даних про діяльність іноземних спецслужб та радикальних угруповань на території України?

У вказаній публікації ми надамо відповіді на ці питання.


Відповідь № 1

«Спілка офіцерів правоохоронних та спеціальних підрозділів України» захищає лише інтереси Українського народу, не підтримуючи жодних політичних партій або певних лідерів. Основна причина цього полягає в тому, що протягом останніх десятиріч на території України встиг сформуватись новий прошарок офіцерського складу, який не служив у СРСР та який сформований на патріотичних засадах незалежної України. Разом з тим, кожен з нас працюючи в різних підрозділах та службах, просуваючись по кар’єрних сходах поступово розуміє всю цинічність окремих представників державної влади та опозиції. В силу того, що ми маємо доступ до більш повної суспільно-політичної, економічної та іншої інформації, ми розуміємо ті класичні форми впливу на народ, що їх застосовують політики та іноземці, лідери і опозиціонери. Ми отримуємо інформацію про ті чи інші діяння високопосадовців по різні сторони барикад. I саме тому ми, на сьогоднішній день, відмовляємось від підтримки будь-яких політичних сил та окремих лідерів, так як на сьогоднішній день політиків, які відповідають нашим вимогам в Україні не існує.

Офіцери України виконували свій обов’язок при Л.Кравчуку, Л.Кучмі, В.Ющенку та В.Януковичу, хоча кожен з них доклав зусилля для знищення військовослужбовців та їх сімей, звільнення через мізерні заробітні плати, формування у народу негативного ставлення (у кращому випадку співчуття, як до морально відсталих осіб) до всієї правоохоронної ланки України. Для нас не має різниці хто керує країною, на сьогоднішній день, жодна влада не зробила нічого для зміцнення обороноздатності України. Разом з тим, ми всіма доступними для нас методами збережемо територіальну цілісність та мир в Україні, і саме тому спокійно відійдемо від цього активного впливу після подолання політичної кризи та обрання президента у 2015 році. Ми патріоти України, котрих протягом 20 останніх років ця країна навчала виконувати специфічні завдання, тому нашим святим обов’язком є зберегти її для наших дітей.

Відповідь № 2

Список «Правого сектору» нами був викладений спеціально для того щоб правоохоронці, які зажаті рамками наказів та політичної ситуації, відносно яких ці фашисти виношують наміри по здійсненню захвату та знищення їх сімей, мали змогу адекватно їм відповідати.

Дивлячись статистику перегляду нашого першого звернення ми констатуємо, що наявний бардак у країні підтримує кожен 10 українець, якщо бути точними, то це менше 10% населення України. Проплачені із-за кордону ЗМІ «змалювали» такий собі образ героя, повстанця, який насправді зовсім не відповідає дійсності. Так за нашою (незалежною від закордонних грантів) оцінкою 80 % активних учасників заворушень є так звані неблагополучні верстви населення (заробітчани з Західної України, що мають зимовий перепочинок, від принизливого стану рабів у країнах західної Європи та Росії, де вони підтирають дупи місцевим багатіям, торгують тілом, будують будинки чи роблять ремонти) та молодіжні радикальні угруповання (в яких стадний інстинкт перемагає зачатки розуму). 20 % становлять політичні інтригани всіх «мастей», які активно задовольняють свої лідерські амбіції, намагаються докрастися до державної «кормушки» та отримати закордонний грант. Головною метою наших публікацій є висвітлення головних ворогів країни, як зовнішніх так і внутрішніх, і саме для цього ми даємо повну інформацію, яка разом з тим, легко перевіряється.

Так, початком активних дій направлених на створення в Україні «Югославського» сценарію ми вважаємо так звані «Врадієвські» події, коли відома на весь район повія повідомила про її зґвалтування співробітниками міліції. Вже сьогодні детально аналізуючи події у Врадіївці ми розуміємо, що вище керівництво правоохоронних органів та країни вцілому відіграло згідно запланованого сценарію. Звісно, зґвалтування  жінки кількома дужими чоловіками викликає у будь-якої людини, незалежно від її поглядів на політичне життя жорсткий осуд та негатив, але тактика вічного вибачення перед усіма призвела до того, що всі «не помітили» те, що більшість місцевих мешканців не Вірили в те, що ці правоохоронці зробили це. Ті несміливі заяви про фальшивість доказів та їх явну недостатність відразу наштовхувались на бурхливі звинувачення у ЗМІ про вигороджування садистів. А керівництво міліції, в свою чергу, замість ретельної перевірки, здало своїх людей як завжди «звільнивши їх ще вчора».

Ми розуміємо, що вище викладений текст дозволяє звинуватити нас у прикриті злочинців, тому, як завжди викладаємо відеоматеріали, що були відзняті журналістами по слідам вчинення так званого злочину, без наших коментарів.

#www.youtube.com/watch?v=B-pqH6OyQso&feature=youtu.be

Відповідь № 3

Ми «Союз офіцерів правоохоронних та спеціальних підрозділів України» розуміємо, що наша акумульована зовнішніми та внутрішніми фактами бездіяльність призвела до теперішнього стану речей в Україні.

Разом з тим, закликаємо всіх офіцерів ЗСУ, МВС, СБУ, УДО, СЗР, ГУР МОУ та інших державних військових формувань створювати незалежні групи, для фізичної протидії на території України та за її межами тим, хто має відношення до розігрування вище вказаного сценарію. В першу чергу ми звертаємось до осіб середнього та молодшого офіцерського складу - товариші генерали навряд чи будуть сприяти нашим спільним діям, адже власний статус, грошові преференції, посади та «рибні» місця набагато важливіші за державний суверенітет та державну цілісність України. Хоча звертаючись до генералітету окремо, поясняємо, що при такому розвитку подій, завтра ви станете ніким, якщо взагалі зможете зберегти власне життя. Адже нам вже набридло здобувати оперативно-вагому інформацію, яка нікому не потрібна, відпрацьовувати для збагачення окремих керівників або бути гарматним м’ясом для озвірілих фашистів чи ЗМІ, перебуваючи під постійною загрозою звільнення  за те,  що професійно виконуєш власні  обов’язки,  а якась журналістська    «повія»    розповість    «всю правду про діяння безмізкої солдатні та напади на мирних протестувальників».

Тому, нами розпочато формування груп проидії тим, хто об’єктивно несе загрозу суспільству та Україні вцілому.

Насамперед це будуть політики, що не можуть домовитись між собою та бігають до іноземних «друзів» з проханнями вплинути на ситуацію, журналісти, які «накручують» населення країни та викладають факти у вигідній грантодавцям формі, нацисти і фашисти у будь яких їх проявах (всі прихильники зазначених течій давно нам відомі), геї та лесбійки (пропонуємо їм добровільно виїхати з країни, наші діти не будуть такими як ви, нехай ваші «хвороби», або «особливості» лікують в цивілізованій Європі), функціонерів іноземних благодійних, навчальних, політичних, громадських та інших організацій (стосовно класичної діяльності спецслужб іноземних країн – співробітники посольств (дипломатичний імунітет) та консульств (під прикриттям) нами переслідуватись не будуть), а також виявлена агентура іноземних спецслужб.

Окремо звертаючись до іноземців, які не підпадають під категорію «консульських» або «посольських» та проводять розвідувально-підривну діяльність на шкоду державній безпеці України – ваше перебування на гостинній землі України може мати негативні для вас наслідки.

Стосовно іноземних офіційних представників, послів та консулів – ви маєте право відвідувати лише офіційно обрану народом України владу, любий ваш контакт з опозиційними силами – також може закінчитись для вас неприемно, дане обмеження діє безстроково.

Відповідь № 4

«Союз офіцерів правоохоронних та спеціальних підрозділів України», ще раз звертає свою увагу, що на сьогоднішній день ми не підтримуємо жодну політичну силу в Україні, однак ми до останнього будемо виконувати накази легітимно обраної влади та Верховного головнокомандувача, як до так і після виборів 2015 року.

Разом з тим, ми вважаємо, що в Україні на сьогоднішній день необхідно провести ряд наступних реформ :

1)  Президентська форма правління. Ми вважаємо, що кошти, котрі витрачаються на функціонування Верховної Ради України та інших рад всіх рівнів, необхідно направити на розвиток та здійснення молодіжних та дитячих програм. Тобто кандидат на посаду президента одразу показує потенційних губернаторів та керманичів районами, як членів своєї команди, після чого народ України приймає рішення про голосування за вказану команду вцілому.

2) Заборона функціонування на території України громадських та політичних організацій, що мають частку фінансування із-за кордону. Заборона існування на території України благодійних фондів, та інших організацій, що фінансуються із-за кордону та церков, що офіційно не визнані жодною з офіційних релігій світу (християнство, іслам, іудаїзм та буддизм).

3)  Повернення у державну власністъ всіх об’єктів санаторно-курортного комплексу станом на 1990 рік та створення нових дитячих оздоровчих таборів на території України.

4)   Повернення у державну власність всіх бюджетоутворюючих підприємств та об’єктів (80% акцій підприємства) регіонів, за винятком тих, що були збудовані під час незалежності України окремими фізичними чи юридичними особами.

5) Створення на базі колишніх колгоспів фермерських господарств та звільнення їх від оподаткування строком на 5 років та створення кредитної лінії на закупівлю нової техніки та обладнання не більше ніж під 1% річних.

6) Націоналізація банків для контролювання фінансової артерії України (світова практика кредитів від 3 до 5 річних відсотків в Україні не діє, тобто фактично відбувається грабунок населення окремими олігархічними кланами).

7) Введення до кримінального кодексу України жорсткого покарання за статеві злочини та педофілію зокрема.

8) Проведення всеукраїнського референдуму щодо відміни мораторію на смертну кару (наша країна не в змозі фінансувати цих осіб, та направлення звільнених фінансових потоків на розвиток молодіжних, спортивних та наукових програм). Винести на референдум питання про смертну кару за вчинення окремих особливо тяжких злочинів, таких як навмисне вбивство, державна зрада, розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах та ін. 

9) Створення стимулу для заняття науковою діяльністю у вигляді надання земельних ділянок в любій точці країни та безвідсоткового державного (або приватного) кредиту на будівництво та купівлю меблів і побутової техніки. Крім того, створення умов для збереження наукового потенціалу України та недопущення його витоку за кордон.

10) Встановлення заробітної платні педагогам та медичним працівникам не менше ніж 2000 доларів США на місяць у гривневому еквіваленті (зазначені кошти пропонуємо взяти від фінансування ВР України).

11) Вдосконалення діючої системи освіти.

12) Створення обов’язкових патріотичних шкільних та молодіжних організацій (аналог піонерів та скаутів) на території України, відновлення функціонування різноманітних гуртків та секцій позашкільного дозвілля та забезпечення їх належним державним фінансуванням, також зобов’язання фінансово-промислових груп та підприємств взяти а забезпечення дитячо-юнацькі школи.

13) Введення довічного ув’язнення за розповсюдження та виготовлення наркотичних засобів для громадян України та штрафи за їх продаж іноземцям.

14)  Від 15 років позбавлення волі з повною конфіскацією майна за так звані «відкати» посадовим особам та нанесення економічної шкоди державі у великих та особливо великих розмірах.

15) Змінення міграційного законодавства в бік жорстких санкцій та недопущення створення буферної зони, так званого «відстійника» між країнами Європи та Азії. Нелегальних мігрантів та осіб, що відбувають покарання використовувати для переробки сміття на сміттєзвалищах.

16) Обов’язкова реєстрація іноземців в органах Державної міграційної служби України, що прибувають в Україну не залежно від терміну їх перебування. Скасувати норму закону, як дозволяє іноземцю перебувати в Україні протягом 90 днів без реєстрації. 

17) Старшокласники 10-12 класів в обов’язковому порядку мають надавати допомогу - дівчата у дитячих будинках, домах для людей похилого віку та інвалідів, хлопці для прибирання вулиць, патрулювання у вигляді народних дружин і т. ін. 

Продовження у насупній статті.....

Просмотров: 409 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: