Главная » 2014 » Январь » 8 » «Смолоскипну бандерівську ходу» забезпечив «Євромайдан»
10:15 AM
«Смолоскипну бандерівську ходу» забезпечив «Євромайдан»

«Смолоскипну бандерівську ходу» забезпечив «Євромайдан»

 

Не зважаючи на кволі аргументи, що, нібито, «євромайдан» представляє «великий прошарок людей», багато з яких не поділяють радикальних націоналістичних поглядів, нібито «бесіду» Кличка з Тягнибоком з цього приводу та таке собі загравання з електоратом півдня і сходу України, націоналістичний факельний марш відбувся в Києві саме силами «Євромайдану».

А якщо точніше – «Євромайдан» і «нацистський факельний марш» ще раз підтвердили абсолютну тотожність. Близько двох з половиною тисяч «євромайданівців» біля готелю «Козачьций» взяли до рук прапору ОУН, факели, люб’язно заготовлені партактивом «Свободи» і рушили центральними вулицями «прославляти героїв», а вірніше, лякати людей.

Чи є в цьому якась новина. Жодної. Чи не новина, що у православному Києві зі сцени «євромайдану» «служать» лише греко-католицькі священики і частина підлеглих Філарета? Жодної! Погляньте на фото сесію цьогорічної факельної ходи – на передньому плані саме той «бандерівський» священник з Івано-Франківщини, який закликав паству брати в руки зброю та чути шелест лісу, в якому «мають гойдатись повішеними жиди й москалі»! Чи є новиною те, що активісти «євромайдану» складаються на 90 відсотків з мешканців чотирьох найзахідніших регіонів України? Очевидно не тільки для киян. Чи може ті кілька сотен бойовиків, які іменують себе «правим сектором», що влаштовували на початку «євромайдану» масові заворушення і захоплення будівель в центрі міста не ховаються опозицією до цього часу на п’ятому поверсі будівлі ФПУ? Чи кийки, водомети і олія, масово завезена в приміщення Федерації профспілок призначається не для відбивання можливого штурму правоохоронців?

То у чому ж справа? Невже опозиції так важко казати відверту правду! Чи вони розраховують, що цей влаштований у столиці безлад надихне працьовиту частину населення з інших, не західних регіонів держави! Ну-ну.

Панове опозиціонери, якщо ви вже всі, включаючи навіть тих, хто не знає української мови, навчились так чудово горлати «Слава Україні! Героям слава!», а також «Хто не стрибає – той москаль!» то будьте відверті перед всім українським народом і визнайте, що цей «євромайдан» не що інше, як звичайна профінансована заходом спроба державного перевороту, розрахована на поширенні нелояльної, радикальної та, чого вже душею кривити, нацистської ідеології. Адже фахівцям з революцій просто банально не вдалось розхитати іншу, працюючу соціальну групу українців, яку на «євромайдані» називають темними, неосвіченими та такими, що перебувають під «ворожим інформаційним впливом» людьми.

«Просвіщайте» себе самі, панове! Та не думайте, що ви розумніші чи патріотичніші від інших! Просто вашого нацистського світогляду вже не приховати…

Деонтий Дробинк "OnLine Report"

Просмотров: 365 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: