Главная » 2014 » Январь » 8 » СМОЛОСКИПНИЙ СВОБОДІВСЬКИЙ ШАБАШ «ПО БАНДЕРІВСЬКИ» ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ПІДПАЛИ ЦЕНТРУ СТОЛИЦІ
10:26 AM
СМОЛОСКИПНИЙ СВОБОДІВСЬКИЙ ШАБАШ «ПО БАНДЕРІВСЬКИ» ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ПІДПАЛИ ЦЕНТРУ СТОЛИЦІ

СМОЛОСКИПНИЙ СВОБОДІВСЬКИЙ ШАБАШ «ПО БАНДЕРІВСЬКИ» ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ПІДПАЛИ ЦЕНТРУ СТОЛИЦІ

 

З приходом Нового 2014-го року українці пов’язують надії і сподівання на спокійне і комфортне життя у власній країні, добробут і мир у кожній оселі. Однак, як з’ясувалось, не усі … хотілось написати  - українці, та рука не підніметься. Варвари, гірші за тих, які зруйнували Рим. Скажете – революція, народний гнів …

Ні, просто вандалізм чистої води. Святкування 105-ї річниці екс-героя України Бандери у виконанні «Свободи» перетворилось на масові безлади і провокації. Є такий медичний термін «дебіл». Цим усе сказано, тільки застосовувати його потрібно виключно у вузькому розумінні і для визначення «свободівця прямоходячого». Дали мавпі палку, щоб вона банани збивала, а вона другій мавпі голову розбила. Така проза життя, «серм’яжна правда» як у класиків.

Попри декларовані «мирні зібрання», «Свобода» вкотре «відзначилась». На цей раз – промовисто і без варіантів. У ніч з першого на друге січня, якраз під час т.зв. «смолоскипної ходи» керівник однієї з районних столичних організацій «Свободи» Семиніхін вирішив повторити подвиг Нерона і увіковічнити себе на скрижалях власної історії.

 

Саме «побратим» Семеніхін із такими ж маргіналами-свободівцями, озвіріло викрикуючи «слава нації – смерть ворогам» пожбурили заготовлені смолоскипи у будівлю «Прем’єр-паласу», що поблизу Бессарабки (http://www.youtube.com/watch?v=2QsVVkA4Ywo#t=155 ).

Мотивація невідома для пересічного українця, однак добре зрозуміла для Семенихіна і Тягнибока – палити усе, що заважає встановленню неонацизму в Україні. От тільки чим завинив «Прем’єр-палас» ?

Приходять на думку інші «подвиги» послідовників Гітлера з числа українських колабораціоністів – 36-тої гренадерської дивізії СС «Дірлевангер», яка вщент спалила село Хатинь поблизу Мінська у Білорусі.

То що ж бачимо на прикладі «Свободи» у сучасній Україні – боротьбу за національні інтереси чи все ж таки реінкарнацію Гебельса і Гітлера у новій подобі «побратимів» ?

Олександр ГРІН Политическая Украина

Просмотров: 352 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: