Главная » 2014 » Январь » 8 » СМОЛОСКИПНИЙ МАРШ У ВИКОНАННІ УРОДІВ. ФАКЕЛАМИ НАМАГАЛИСЬ ПІДПАЛИТИ БУДІВЛІ З ЛЮДЬМИ
10:54 AM
СМОЛОСКИПНИЙ МАРШ У ВИКОНАННІ УРОДІВ. ФАКЕЛАМИ НАМАГАЛИСЬ ПІДПАЛИТИ БУДІВЛІ З ЛЮДЬМИ

СМОЛОСКИПНИЙ МАРШ У ВИКОНАННІ УРОДІВ. ФАКЕЛАМИ НАМАГАЛИСЬ ПІДПАЛИТИ БУДІВЛІ З ЛЮДЬМИ

 

Пані Фаріон із «Свободи» назвала відзначення чергової річниці з дня народження лідера ОУН «Смолоскипними уродинами Степана Бандери». Цілком погоджуємось із новою «зіркою» націоналістичного політичного олімпу тільки в частині, яка стосується уродин. І не Степана Бандери, а тих покидьків, а вірніше уродів, які марширували під гітлерівськими знаменами центральними вулицями Києва.

Чому уродів? А як ще можна назвати скотів, які кидають палаючі факели у наповнене людьми приміщення!? Точніше, під час просування колони бульваром Шевченка, ні хто інший, як голова Святошинської районної організації партії «Свобода» Артем Семиніхін та ще двоє активістів «Свободи» закинути кілька палаючих смолоскипів на готель «Прем’єр-палас» (http://www.youtube.com/watch?v=2QsVVkA4Ywo#t=155 ).

Загоряння не сталось виключно через злагоджені дії охорони, яка зуміла погасити осередки пожежі. Ці кадри є в Інтернеті. І хай що там не розповідають про провокаторів, але повірити в це можна лише тоді, коли пан Семиніхін публічно змінить своє прізвище на «Тітушка».

По факту маємо, що ці нацистські паскуди, що окупували протягом останнього місяця столицю України, від публічної пропаганди фашизму вже перейшли до практичних дій! І наступного разу вони підпалюватимуть приватні домівки незгодних, школи, де ще викладається «ворожа мова», синагоги чи студентські гуртожитки, де проживають «не білі»?!

Чи не настав час вимісти ця «сволоту» на смітник історії разом з усіма іншими нацистськими посібниками, в які остаточно перетворилась частина колись поміркованого опозиційного табору? Ви розуміють лідери «Євромайдану», що вони перейшли межу і їм вже це так просто не митеться?! І в кримінальному, і в електоральному контексті… Адже поки одні співають на майдані і читають молитви, інші в цей час підпалюють будинки! Панове, прощавайте на завжди!

Леонтій Дробінко Online report

Просмотров: 340 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: