Главная » 2014 » Февраль » 10 » Штаби спротиву розвалюються по всій країні
12:40 PM
Штаби спротиву розвалюються по всій країні

Штаби спротиву розвалюються по всій країні

 

В силах опозиції дедалі більше з’являються міжусобиці стосовно визначення єдиного лідера як від загального руху, так і від обласних осередків. Цьому сприяє доволі слабка стратегія проведення масових протестів, якими займається опозиція на протязі трьох місяців.

Одним із прикладів цьому слугує конфлікт, який розгортається між функціонерами Тернопільських обласних організацій УДАР та ВО Свобода, який обумовлений відсутністю домовленостей у питаннях діяльності обласного так званого „Штабу національного спротиву”.

Так, представники УДАР звинувачують „свободівців” в одноосібному вирішенні питань щодо розподілу пожертв на потреби т.зв. „Євромайдану”, оскільки матеріальна допомога передається виключно активістам ВО Свобода, які перебувають у Київській міській державній адміністрації. І хто знає, на які потреби вони витрачають зазначені кошти.

Крім того, представники УДАР звинувачують керівника обласного осередку ВО Свобода В.Стаюру у привласненні коштів, виділених для закупівлі спецзасобів членам загонів самооборони, підтверджуючи це тим, що кошти на зазначені засоби виділялися і до цього часу представниками самооборони не отримувалися. І відомостей щодо місця перебування В.Стаюри на даний час не має.

Звідси напрошується висновок, що опозиційні сили не в змозі контролювати нинішню політичну ситуацію, яка склалася в країні, адже створюють штаби на кожному клаптику нашої держави, а хто головний не кажуть. Тепер в областях біда, губляться місцеві гетьмани від УДАР, ВО Свободи та Батьківщини.

От і постає питання для пересічного українця, який воліє жити у вільній демократичній та чесній європейській державі, кого ж підтримувати у даному випадку, адже не виключено, що майбутня влада, більшість якої можливо складатиме саме опозиція, буде менш корумпованою ніж теперішня.

Сергій Поличевський, "Политический герменевт

Просмотров: 368 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: