Главная » 2014 » Январь » 20 » Шкіряк щогодини інформує Пашинського
12:48 PM
Шкіряк щогодини інформує Пашинського

Шкіряк щогодини інформує Пашинського

 

Українсько-румунський політичний та громадський діяч, лідер Громадського об’єднання «Новий Київ», екс-депутат Київради Зореслав Нестерович Шкіряк знову намагається засвітитися серед народу. Був час, коли перед черговими виборами до Київради, білборди показували рекламу з охайним, солідно одягненим, чепурним та засмаглим чоловіком українсько-румунського походження Зоряном Шкіряком. Акуратний піджак та випрасувана сорочка, підправлена у фотошопі досить гармонічно вписувалася у портрет Шкіряка. Схоже, тоді фотошопери забули показати те, що вони приховали від українських громадян. За цими всіма солідними речами приховувалися банальні зеківські наколки.

Роблячи невеликий екскурс у енциклопедію по тюремним татуюванням, та порівнюючи зображені та детально описані коментарі до них з тими, які набиті на плечі та на обох руках З.Шкіряка, можна досить сильно здивуватися. Виявляється, що Шкіряк Зорян Нестерович, 1970 року народження, в 1986 році двічі поставав перед судом: вперше - за статтею 206 Кримінального кодексу УРСР за хуліганство; вдруге - за статтею 141 Кримінального Кодексу УРСР за грабіж. У картотеці МВС людина з прізвищем Шкіряк значиться як кримінальний авторитет, пов’язаний з керівництвом так званого «Лівобережного» організованого злочинного угрупування. «Лівобережне» угрупування відоме простим киянам своїм контролем над кількома ринками столиці, зокрема - ринку «Троєщина». Зорян Шкіряк навіть заслужив там певний авторитет, тому товариші дозволили йому набити «поважні» татуювання.

Разом з цим, з настанням часів стабільності, та хоч якогось порядку, прибуток Шкіряка від збору данини з ринків спочатку впав, а потім - взагалі припинився. Таке складне положення З.Шкіряк вирішив виправити через політику. Щоправда, пробувши в політиці не дуже довго, на теперішній час є лише екс-депутатом. Саме тому, у Євромайдані З.Шкіряк побачив для себе море нових можливостей, щоб ловити рибу в мутній воді. До цього ж, йому вже підкидують додатковий заробіток. Заробіток цей полягає у тому, наскільки корисною та своєчасною буде донесена та чи інша інформація, що стосується внутрішніх, особливо фінансових справ Євромайдану. Щоденні великі кошти, які йдуть на підтримку маніфестантів, завдяки лідерам Євромайдану більшою мірою осідають у цих лідерах. А, оскільки Шкіряку не хочуть давати такий великий фінансовий куш, то, щоб він мовчав та лише звітував спонсорам «тим хто не в курсі» про ефективне використання коштів на Євромайдані. Іншою функцією Шкіряка є те, що він доносить Пашинському про осіб, які невдоволені розкраданням спонсорських грошей, за що, Пашинський звичайно віддає йому невеличку подяку – 20 000 доларів США щомісячно.

Отримуючи такі вели кошти, Шкіряк почав працювати на Євромайдані з таким ентузіазмом, що диву давалися навіть його близькі знайомі. Інформація до Пашинського долітає майже миттєво з періодичністю одна година. Щоправда, ті, кого він прикриває не удостоюються навіть викликати асенізаторську машину, щоб почистити відкриті біо-туалети, які, пробачте за відвертість, дуже з гарного боку показують центр нашої столиці.

Вся ця робота на публіку просто вже набридла киянам. Зоряну варто було б згадати старовинне румунське прислів’я, адже це його коріння: «Перлина лежить на дні морському, а падаль - плаває на поверхні».

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 455 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: