Главная » 2014 » Февраль » 17 » Сергій Пашинський дав вказівку Руслану Андрійку бити киян до крові
11:31 AM
Сергій Пашинський дав вказівку Руслану Андрійку бити киян до крові

Сергій Пашинський дав вказівку Руслану Андрійку бити киян до крові

 

Майданівська самооборона в черговий раз довела свою безглуздість та жорстокість.

Сьогодні, активісти громадського руху «За чистий Київ» зібралися біля барикад Євромайдану та намагалися прибрати гори сміття, які виникли там, від тривалого проживання великої кількості людей.

Охорона Майдану сприйняла вказану новину неоднозначно і заявивши про необхідність отримання інструкцій від свого керівництва відійшла вглиб Майдану.

Коли активісти «За чистий Київ» розпочали прибирати сміття біля входу до Євромайдану на них накинулася сотня самооборони КМДА з арматурою та палицями і почали жорстоко їх бити.

Учасники Євромайдану пояснюють свої дії тим, що один з керівників опозиції, заступник керівника ВО «Батьківщина» Сергій Пашинський, повідомив коменданту Київської міськадміністрації Руслану Андрійко про провокацію, яка готується, і наказав у будь-який спосіб розігнати активістів руху «За чистий Київ».

За даними МВС, в результаті розгону одному з учасників руху розбили голову до крові. Як повідомив кореспондент Української правди, самооборона майдану побила «киянина» одеського походження Івана Проценка.

Такі дії, Євромайданіських захисників не є одинокі. 8 лютого, охорона київського Майдану під час акції «За чистий Київ» намагалася спалити автомобіль одного з організаторів даної акції.

Мабуть звикли «євромайданівці» жити у смітнику.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 375 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: