Главная » 2014 » Январь » 11 » Самосуди на Євромайдані!!!
10:54 AM
Самосуди на Євромайдані!!!

Самосуди на Євромайдані!!!

 

SOS! Не новина, що на Євромайдані повна дезорганізація. Залагоджувати та замовчувати різноманітні конфліктні ситуації його горе-організаторам стає дедалі важче. Міліція все частіше фіксує непоодинокі випадки з застосуванням фізичної сили, все частіше в хід ідуть кулаки.

Святкове затишшя тривало недовго. «Свободівські» охоронці вже встигли «відзначитися» в новому році. Черговий скандал розгорівся вже на третій день після Різдва. Цього разу «прославився» «свободівець» Лесюк, який так «ретельно» ніс вахту в КМДА, що побив працівника мерії, коли той намагався потрапити на роботу серед білого дня та на очах у чисельних свідків.

Поки чиновник діставав перепустку з барсетки, горе-постовий ні з того, ні з сього, почав розмахувати газовим балончиком та розбризкувати його вміст на всі боки. А далі, скориставшись розгубленістю «жертви», з усього духу став «гамселити» останнього по чім потрапить. Як виявилося згодом, чиновник «мав за честь» потрапити під гарячу руку «свободівського» шизофреника зі стажем, який періодично проходить лікування в сумнозвісній «Павлівці». Що тут скажеш? Наразі «Свобода» не знає як відхреститися від такого особливого «цінного» кадра.

Як бачимо, те, що ситуація виходить з-під контролю дедалі більше, це вже далеко не слова, а очевидні факти. Якщо так піде і далі, то позивні SOS в центрі столиці будуть роздаватися дедалі частіше. Воно й не дивно при такій кількості «неблагонадійних» на Євромайдані, адже матюки, сварки та бійки – ось культурний рівень сьогоднішніх майданівців. Годі уявити, чого можна очікувати далі від такої опозиційної організації в проєвропейській державі.

Сергій Поличевський, "Политический герменевт”

Просмотров: 389 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: