Главная » 2014 » Февраль » 12 » Радикали «Правого сектора» йдуть у велику політику
12:07 PM
Радикали «Правого сектора» йдуть у велику політику

Радикали «Правого сектора» йдуть у велику політику

 

Радикали «Правого сектору» поступово виходять «з тіні». Інформації про «третю силу», яка спровокувала силові дії на вулиці Грушевського, з’являється дедалі більше. Стали відомі лідери екстремістського угрупування – Дмитро Ярош та Андрій Тарасенко. Наразі вони дедалі частіше привідкривають завісу своєї таємничості, даючи інтерв’ю про структуру, діяльність, функції та завдання своєї структури. Єдиною вимогою є заборона проведення відео- і фотозйомки на 5 поверсі Будинку профспілок України.

З огляду на таку активізацію публічності, мимоволі складається враження, що радикали «Правого сектору» розпочали активну піар-кампанію. Адже в їх найближчих планах поспілкуватися з представником одного з італійських інформагентств та запис ефіру на радіостанції «Українське радіо в США».

Схоже їхнім лідерам також не «чужди» політичні амбіції. Перебуваючи у всіх на вустах, «Правий сектор» вирішив скористатися своєю популярністю та розпочати власну гру у велику політику.

За наявними даними, керівництво «Правого сектору» має намір зареєструвати структуру як громадську організацію у м. Києві та Київській області. Керівником міської організації буде призначений А.Тарасенко, який наразі «вирішує» дане питання з органами юстиції.

Також найближчим часом «Правий сектор» планує випустити перший випуск однойменної газети тиражем у 5 тисяч примірників. Особливу увагу керівники структури Д.Ярош та А.Тарасенко приділяють активізації пропагандистського забезпечення діяльності організації «Правий сектор» на противагу «корумпованій та бездіяльній» «Свободі».

Більше того, в неофіційній бесіді лідери погоджуються, що в подальшому ними розглядається питання щодо реєстрації організації «Правий сектор» як політичної партії.

Від однієї лише думки про те, що радикали можуть прийти до влади стає не по собі. Невже одного Фюрера в особі Тягнибока Україні вже замало, будемо ростити іншого – Яроша та йому подібних? Схоже, уроки 2-ої світової нічому Україну не навчили, а шкода! У такому випадку загроза громадянської війни неминуча, адже сама їх ідеологія передбачає насилля.

За матеріалами "OnLine Report"

Просмотров: 331 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: