Главная » 2014 » Февраль » 15 » Радикали Майдану Яценюка не сприймають
12:46 PM
Радикали Майдану Яценюка не сприймають

Радикали Майдану Яценюка не сприймають

 

Про що думав політтехнолог Олег Медведєв, коли «грейдив» імідж Яценюка «кулею» – невідомо.  Хіба ж можна уявити миршавого Арсена Петровича у ролі такого собі войовничого кроля – у натягнутому на вуха шоломі із морквиною наперевіс, – який рушає за «кулею в лоба»?!Як би там не було, але «революційний винахід розмовного жанру» Медведєва міцно вкоренився у суспільній свідомості і, вочевидь, увійде у підручники історії. Як приклад народного сарказму до опозиційних промахів. Без жодних зусиль можна уявити і малюнок під підписом «Оголошення Яценюком походу за кулею в лоба»…

Войовничі побратими незграбного Сені по революційному союзу явно наділені «перспективною уявою». На відміну від Медведєва з Яценюком.  Історичну полум’яну промову лідера «Батьківщини» представники радикальної частини Майдану сприйняли як особисту образу, публічний ляпас!

Відскочити від розльоту брудних бризок сумнівного іміджу Яценюка останнім часом намагаються не лише радикальні функціонери Майдану. Очевидні сепараторські настрої – і в самій «Батьківщині». Їх активний провайдер – Микола Томенко. Днями він провів зустріч із депутатом від «Удару» Іриною Геращенко. Основною темою переговорів стало обговорення можливого формату співпраці «Удару» з представниками радикального крила Майдану. Точніше – їх підпорядкування більш авторитетному Віталію Кличку. Принаймні – порівняно з майданними ораторами «Батьківщини» на кшталт Яценюка, Пашинського або Турчинова. На фоні цілком реальних політичних планів Яроша – лідера «Правого сектору» – пропозиції Томенка можуть виявитись більш ніж перспективними. 

Спартак Сергієвич, "Український дисидент

Просмотров: 432 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: