Главная » 2014 » Февраль » 12 » Продажні новини «5-го» служать тільки Порошенку
12:37 PM
Продажні новини «5-го» служать тільки Порошенку

Продажні новини «5-го» служать тільки Порошенку

 

Словосполучення «чесна журналістика» і не більш змістовне, ніж «реаліті-шоу». На скільки «достовірні» душерозривні постановочні історії чисельних «шоу», настільки ж «об’єктивне» інформування громадськості щодо перебігу політичних полодій.

Звісно, редакційна політика конкретно взятого ЗМІ являє собою єдиний фільтр «достовірності» та «об’єктивності», а штатний журналістський склад – лише провайдери волі та особистого бачення конкретно взятого «вождя». Очевидний причинно-наслідковий зв’язок між джерелом фінансування та кінцевим інформаційним продуктом найбільш наглядний на «самому чесному» українському каналі. Тобто на п’ятому, імені Петі Порошенко.

Штатні клеврети самовіддано супроводжують політичне «зростання» свого боса, не намагаючись, навіть, створити ілюзію альтернативного погляду. До планів амбітного Петра Олексійовича це аж ніяк не входить. Більше того – навіть шкодить ретельно створеному «іміджу». А для боротьби з шкідниками у Порошенка є «чесний» канал!

Черговою жертвою Порошенка стала голова Вінницької обласної організації «Батьківщини» Щербаківська. Саме проти панночки лицар «без сумніву та докору» викотив наявну інформаційну артилерію: репортажі та регіональні інтернет-ресурси Порошенка рясніють компрою на «Батьківську» народну обраницю!

Звісно, колорит сучасного політичного шоу, за задумом, не передбачає кришталево-чистих та високоморальних гравців. Можливо, саме тому «пересічному-середньостатистичному» треба прискіпливіше відноситись до того, чим його почують з екрану телевізора. У випадку з «чесним» взагалі великі сумніви щодо «революційної» перспективності: першого ж дня після отримання Порошенком прем’єрського портфелю з ефіру каналу Майдан зникне без вороття. Разом із «чесними» журналістами…

Спартак Сергієвич, "Український фронт

Просмотров: 396 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: