Главная » 2014 » Январь » 27 » ПРАВООХОРОНЦІ МАЮТЬ НЕСПРОСТОВНІ ДОКАЗИ ЗНУЩАНЬ НАД МІЛІЦІОНЕРАМИ
1:06 PM
ПРАВООХОРОНЦІ МАЮТЬ НЕСПРОСТОВНІ ДОКАЗИ ЗНУЩАНЬ НАД МІЛІЦІОНЕРАМИ

ПРАВООХОРОНЦІ МАЮТЬ НЕСПРОСТОВНІ ДОКАЗИ ЗНУЩАНЬ НАД МІЛІЦІОНЕРАМИ

 

Криваві учасники жорстоких та звірячих тортур, які здійснювалися у підвалі КМДА над двома міліціонерами, залишили після себе багато доказів, які вони, при всьому бажанні та колосальній допомозі у вигляді найкращих адвокатів та фінансування із США і Західної Європи, просто не зможуть спростувати.

Як виявилося, всі факти варварських тортур та знущань над правоохоронцями були зняті на відеокамеру та записані на звукозаписувальний пристрій, тому встановити негідників буде не складно. Відео- та аудіо-матеріали цього жорстокого дійства зберігаються у МВС України та поки що не будуть оприлюднені у зв’язку з таємницею слідства, а також, враховуючи факт численних погроз з боку маніфестантів стосовно пошуку місць проживання міліціонерів та можливим завданням шкоди їх життю і здоров’ю, або членам їх сімей – необхідністю забезпечення достатніх мір захисту правоохоронцям та їх близьким.

Як відомо, у п’ятницю вечором 24 січня 2014 року на Майдані Незалежності, так звана самооборона напала на трьох міліціонерів, одного з яких тяжко поранила ножем у груди, пошкодивши йому легеню, а двох інших – утримувала роздягненими та побитими в підвалах будівлі Київської міської державної адміністрації.

 

Крім цього, вдалося дізнатися, що під час знущань над співробітниками міліції, були присутні народні депутати України від фракції ВО «Свобода» Андрій Мохник, Олександр Бригинець та інші, які спостерігали за побиттям правоохоронців, не вживаючи жодних заходів, щоб зупинити беззаконня.

Така агресія з боку навіжених та оскаженілих протестувальників, які заради американських та європейських ляльководів готові на будь-що – вже не новина. І раніше майданівські гестапівці били й катували у підвалах людей, яких видавали за провокаторів, тітушок чи крадіїв. Тепер ці фашисти добрались до правоохоронців, котрі виконували свій службовий обов’язок. Що ж буде далі? Напевно – повна анархія і беззаконня, адже майданівські кати вже відчули смак безкарності. 

Правду писав Еріх Марія Ремарк у своєму романі «Полюби ближнього свого»: «Агресори вважаються зараз захисниками світу, а ті, кого цькують і женуть – ворогами світу. І є цілі народи, які вірять цьому!».

Однак, після оприлюднення інформації про викрадення міліціонерів офіційним представником Міністерства внутрішніх справ України, штаб національного спротиву Євромайдану категорично заперечив це, повідомивши, що розповсюдження вказаної інформації є свідомою провокацією, з метою настроювання міліції проти протестувальників. Після цього, маніфестанти припустили, що МВС України, нібито, спеціально розповсюджує таку інформацію, щоб знайти привід для розгону Євромайдану.

Звичайно, що МВС України, спочатку намагалося закликати «щирих» мітингувальників, які викрали міліціонерів, до мирного врегулювання конфлікту, однак, як видно з ситуації та самого відношення до неї маніфестантів – з людьми, в яких звірячі інстинкти переважають над людською гідністю, необхідно розмовляти по-іншому. Після цього, МВС України оголосило офіційну вимогу правопорушникам щодо негайного звільнення захоплених та навіть повідомило про готовність штурму КМДА, у разі негативного результату. Що ж тут поробиш, якщо слова не діють – доводиться діяти більш радикально. Однак, як зазначив Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, конфлікт вдалося залагодити дипломатичним шляхом, залучивши до переговорного процесу послів іноземних держав та навіть декількох мирних маніфестантів – правоохоронців було звільнено без штурму.

Крім цього, В.Захарчеко закликав лідерів опозиції не грати у війну, а прийти нарешті до політичної зрілості та мудрості, якщо вони дійсно патріоти і справді бажають зберегти Україну, пояснюючи при цьому, що це не перший випадок безчинств, які кояться у захоплених будівлях, де екстремісти б’ють і катують людей: тут реальні жертви – заживо палають міліціонери, екстремісти відстрілюють людей та ховаються при цьому за спинами дітей і жінок, оскільки їм потрібен хаос. Крім цього, міністр запропонував маніфестантам залишити радикалів та перейти у будь-яке інше, більш безпечне місце, де ніхто не буде перешкоджати мирному протесту, а також дав гарантію сприяння міліції та безпеку мирних мітингувальників.

Продовжуючи промову, Міністр внутрішніх справ України звернувся і до екстремістів з попередженням: «Тих, хто залишиться на Майдані і в захоплених будівлях, ми будемо вважати екстремістськими угрупуваннями. У разі виникнення небезпеки і переходу радикалів до активних дій, правоохоронці застосовуватимуть силу».

Маючи багатий історичний досвід стосовно того, який цінний мир та яка згубна війна серед людей, останні все ж досить часто забувають його безмежну цінність: «Зло війни і благо миру до такої міри відомі людям, що з тих пір, як ми знаємо людей, найкращим побажанням було привітання «мир вам» (Л.Толстой).

 

Просмотров: 378 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: