Главная » 2014 » Февраль » 1 » «Правий сектор» продовжує провокації і психологічний тиск на правоохоронців
12:17 PM
«Правий сектор» продовжує провокації і психологічний тиск на правоохоронців

«Правий сектор» продовжує провокації і психологічний тиск на правоохоронців

 

Все частіше в засобах масової інформації з’являється згадування про безчинства т.зв. «Правого сектору», який своїми радикальними діями нагадує відомі нацистські загони, що діяли на території України у 40 роках двадцятого сторіччя.

У вирії подій сьогодення дана організація набуває статусу окремого політичного гравця, який на фоні бездіяльності опозиційних лідерів, а точніше їх пасивності  і неспроможності впливати на події, що відбуваються навколо «Євромайдану», виділяється своїми радикальними діями, спрямованими на захоплення державних установ та пропагує анархію і насилля. 

Свою прихильність з боку інших учасників «Євромайдану»  «Правий сектор» у більшості випадків вміло здобуває шляхом запровадження ретельно спланованих провокаційних акцій по відношенню до правоохоронних органів, перш за все «Беркуту». Провокує останніх до застосування більш жорстких дій стосовно мітингувальників під час заворушень. Тим самим висвітлює їх як катів українського народу, забуваючи, що вони є такі ж самі сини України.  

Однак, діяльність «Правого сектору» зводиться не тільки до підбурювання та провокування правоохоронців  під час безпосередніх заворушень. Окремі активісти радикально налаштованого руху запроваджують найбільш цинічні методи, а саме психологічний тиск  стосовно членів  сімей міліціонерів та інших осіб, які можуть стати їм перешкодою.

За достовірними даними, отриманими від активістів Бердичівського осередку партії «Удар» стало відомо, що прихильники обласного осередку «Правого сектору»  активно збирають інформацію та формують списки т.зв. «неугодних» з числа правоохоронців.

Зокрема, у вже сформованих списках міститься інформація щодо адрес проживання міліціянтів, членів їх родин та інших осіб, які можуть якимось чином перешкоджати діяльності радикалів, а також відомості щодо можливої участі правоохоронців у кровавих подіях в столиці на Грушевского та Майдані. Радикали планують використовувати вказану інформацію для шантажу та залякування осіб у погонах та їх сімей. 

Не має сумнівів, що «Правий сектор» ніякі не патріоти, а справжні провокатори й злочинці, які тікають після кожної спланованої  акції, підставляючи дійсно мирних мітингарів та настоюють їх проти правоохоронців та діючої легітимної влади…

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 351 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: