Главная » 2014 » Февраль » 4 » «Правий сектор» прагне до влади
11:23 AM
«Правий сектор» прагне до влади

«Правий сектор» прагне до влади

 

Кличко, Тягнибок, Яценюк більше не авторитети на Майдані. Сумарно їх підтримують до 20% мітингувальників, і то ті що працюють в штабах опозиції та отримують від них подачки.

Взагалі після отримання ВО «Свобода» депутатських мандатів в Україні почали піднімати голови різноманітні праворадикальні угрупування. Саме ВО «Свобода» дала поштовх для активізації екстремістам, які сьогодні захоплюють державні установи в Києві.

Сьогодні на Євромайдані, як на шаровій політичній площадці активно набирає обертів екстремістська організація «Правий сектор». Більше того ці шавки сьогодні вийшли з під контролю будь-яких опозиційних лідерів і починають власну політичну кар’єру, та починають висувати свої вимоги до діючої влади, та вклинитися в переговорний процес.  

Саме «Правий сектор» винний в повній анархії на Євромайдані і повинен відповідати за смерті тих осіб, які постраждали в сутичках з МВС. В створеному безладі керівництво «Правого сектору» відчуло смак безкарності і хочуть конвертувати участь у протистоянні з МВС у політичні рейтинги. 

Сьогодні один з лідерів «Правого сектору» Ярош хоче перебрати ініціативу і ввести свою структуру у «вищу лігу» політики. Ще ніколи справжні екстремісти в Україні не були так близько від влади. Це дуже небезпечно, оскільки з такими лідерами з Україною не те що Європа, навіть Африка відмовиться мати будь-які справи. 

Мене, як і багатьох читачів цікавить одне нагальне питання, якщо «Правий сектор» такий правий, як вони заявляють, тоді чому ж вони й досі нападають на кордони міліції в масках. Візьміть і  зніміть їх. Покажіть своє обличчя! Чого ви боїтеся? Ви ж боретеся за ідею! Якої власне кажучи і нема. 

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 367 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: