Главная » 2014 » Январь » 9 » Правда про “Євромайдан” або будемо стояти за… гроші!
3:20 PM
Правда про “Євромайдан” або будемо стояти за… гроші!

Правда про "Євромайдан” або будемо стояти за… гроші!

 

Блукаючи мережею Інтернет натрапив на одне відео  в ютубі під назвою "У центрі уваги” та здивувався - все ж такі є ще ЛЮДИ на цьому білому світі.

Власне про що мова йде, виступає одна громадська активістка на ім’я Вікторія Шилова і розповідає своє виключно журналістське бачення щодо т.зв. "євромайдану”…

Ну так, переказала вона більшість всім відомих фактів стосовно псевдоактивістів Майдану, які ми з вами неодноразово бачили у новинах і в Інтернеті. Проте, в першу чергу вона журналістка! А це вже цікавіше. І тут по ходу розмови ведучої з нею вспливають досить цікаві факти як то про залучених до масових заходів "впливових осіб” та яким чином здійснюється вплив на свідомість громадськості.

Переказувати відео не маю ні бажання ні часу, хто хоче хай подивиться і зробить відповідні висновки сам для себе.

Може здасться трохи довгим але воно варте перегляду. Від себе лише хочу сказати наступне. Дійсно, "євромайдан” провалився. Особисто я - прихильник євроінтеграції, проте не таким чином. Мені прикро, що я живу у країні, де така бидлота (інакше їх не можу назвати бо сам там був) може дозволити собі приїхати з регіону у столицю і, знову вибачаюсь, гадити скрізь та перешкоджати не лише руху транспорту, а й вільно пересуватись корінним киянам…вибачте, а як щодо КОНСТИТУЦІЇ??? Забули? Чи не знаєте що це таке? Та дійсно, звідки вам знати, бачив я ці пропиті морди нібито охоронців Майдану…шкода мені вас. А взагалі-то ні, ви такі, які ви є. Лише жага "шари” - пару сотень гривень, задрипаний одяг, борщ без м’яса та півлітри, що ще треба щоб засрати рідну землю.

Шановні читачі, вибачте за, можливо, певну грубість та вульгарність у висловах - наболіло, та це все ж таки притаманне багатьом киянам на сьогоднішній день. Майдан завжди був місцем масового відпочинку, культурним центром столиці, а зараз…….смітник. І люди на ньому - сміття!!!

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 356 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: