Главная » 2014 » Январь » 8 » ПОСТАНОВКА «ЖИД НА МАЙДАНІ» ВРАЗИЛА ВСЕ ЄВРЕЙСТВО СВІТУ
11:02 AM
ПОСТАНОВКА «ЖИД НА МАЙДАНІ» ВРАЗИЛА ВСЕ ЄВРЕЙСТВО СВІТУ

ПОСТАНОВКА «ЖИД НА МАЙДАНІ» ВРАЗИЛА ВСЕ ЄВРЕЙСТВО СВІТУ

 

Новорічний «євромайдан» при всіх рекордних показниках зазнав однієї, але дуже важливої «перемоги». Тобто, з першого січня 2014 року центр столиці, центр України та географічний центр Європи став, без перебільшень, «серцем» антисемітизму і людоненависництва.

Йдеться про постановку «вертепу про царя «Ірода», у якій ключові ролі відіграли народні депутати від опозиції та найвідоміші активісти «євромайану». Роль, виконана другим номером виборчого списку «Свободи» народним депутатом і відомим артистом Богданом Бенюком принизила всіх без виключення громадян, які мають єврейське коріння. «Жид», який з’явився на майдані, став головним символом «зла», яке «стоїть на заваді молодої і процвітаючої демократичної держави».

Цинізм ситуації полягає у тому, що це не якась собі «чергова провокація влади» і не якийсь експромт окремо взятого депутата. Панове, це заздалегідь сплановане, відрепетоване і на весь світ продемонстроване ставлення народних депутатів - «євромайданівців» до єврейської нації.

Цікаво, як відтепер ставитиметься весь прогресивний захід, посли і дипломати до цього ганебного дійства, яке пронизане ненавистю до єврейства. Промовчать, ніби не помітили. Як вже другий місяць поспіль «не помічають» того, що «євромайдан» став, по суті, центром відвертого нацизму. Чи може треба дочекатись єврейських погромів, щоб зрозуміти, що та невелика купка одержимих фашистів, які осідлали «єврогасла», безцеремонно намагаються здійснити ганебний антиконституційний державний переворот, паралізувавши певним чином життєдіяльність держави?!

Альона Кринична Политическая Украина

Просмотров: 350 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: