Главная » 2014 » Январь » 20 » ПОСОЛЬСТВО США ОРГАНІЗУВАЛО ШТУРМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
11:57 AM
ПОСОЛЬСТВО США ОРГАНІЗУВАЛО ШТУРМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

ПОСОЛЬСТВО США ОРГАНІЗУВАЛО ШТУРМ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

Сьогодні 19 січня 2014 року на свято Хрещення Господнього або просто у народі Водохреща, зі сцени Євромайдану, під час чергового Народного віча, виступив один з лідерів опозиційного руху Арсеній Петрович Яценюк.

Під час своєї довгої промови він оголосив подальший план дій української опозиції. Такий план складається з трьох пунктів: перший - створення Народної ради з числа народних депутатів, другий - отримання легітимності такої ради, і третій - формування нової Коонституції.

Одним з перших питань на порядку денному новоствореної Народної ради буде стояти питання щодо оголошення недовіри та відставки Президента України Віктора Януковича, а також, створення нової Конституції.

Цікавим моментом у промові Яценюка була заява про те, що нібито жодного разу народ не писав свою Конституцію, а тому, оголосив про початок Конституційних зборів. До цього ж, з ентузіазмом сказав, що народ починає писати свою Конституцію. Хотілося б вірити Яценюку в щирість та чесність його слів…

Після цього, він повідомив, що Київ має отримати легітимну владу… стоп, а хіба вона не легітимна!? Чи обиралася неконституційним шляхом? Коли де й були порушення – то згідно із законодавством, недолік, допущений людським фактором був виправлений шляхом невизнання результатів виборів і призначення перевиборів на п’яти проблемних округах. Щодо легітимності обрання Президента України, то сумнівів щодо цього не виникає навіть у демократичної Європи, яка підтримувала колишнього президента Віктора Ющенка. Та й останній, залишаючи посаду, казав, що це були найдемократичніші вибори за всю історію України. То що ж тут казати? Закликати людей до повалення законної влади? Чи всім казати геть, поки самого не поставлять гетьманом? Найбільш імовірний, тим паче з нашими опозиціонерами – саме останній варіант. Їх заклик – «всіх геть!», доки їх самих не поставлять до влади, незважаючи на закон, а потім прийти, як в 2004 році, все розікрасти, розбазарити, розциганити, роздерибанити і звинувати в усьому тих, хто зараз при владі – просто очевидний цинізм і абсурд. Так роблять лише свині, зрадники, пацифісти, ну і як бачимо хитромудрі кроликоподібні створіння з єврейським корінням.

Що ж тут скажеш цьому Яценюку? Не миттям, так катанням хоче прийти до влади. Амбіційний кролик не розуміє, що закликаючи інших людей до повалення чинної Конституції він і сам може отримати по вухах від діючої Конституції. Не поважаючи ані трохи щось створене до нього, хоче щоб поважали щось створене ним. Не зміг прийти до влади законним шляхом, тепер ломиться незаконним та вже звернувся до всіх органів місцевого самоврядування із закликом створити загони народної самооборони, боротися зі злочинністю і корупцією на місцях – фактично створення незаконних бандитських угрупувань.

Після довгої та нудної промови, Яценюк уявив себе ясновидцем та підсумував: «Після створення Народної ради України має бути створений Народний уряд, який приведе Україну до ЄС, зупинить диктатуру Януковича і буде урядом європейської України. Такий наш план дій».

Крім кроликів з наполеонівськими планами, прямо скажемо ще й відходи суспільства до інтелігенції себе причисляють. Це, перш за все: масоно-сіоністи, фашисти та пацифісти В.Брюховецький, Т.Возняк, Я.Грицак, Є.Захаров, Й.Зісельс, М.Маринович, О.Пасхавер, М.Попович і С.Жадан, які від імені письменників, політологів, науковців, звернулися до лідерів парламентської опозиції А.Яценюка, В.Кличка, О.Тягнибока, а також до П.Порошенка із закликом обрати єдиного лідера задля визначення подальших дій опозиції. Після ознайомлення з таким зверненням, лідер партії «УДАР» В.Кличко наполягає на висуненні єдиного кандидата в президенти від опозиції, а лідер фракції «Батьківщина» А.Яценюк впевнений, що єдиний кандидат від опозиції у першому турі майбутніх президентських виборів стане мішенню, яку знищать ще до перегонів. Цікаво хто? Чи не з подачі самого Яценюка? Насправді ж хитрий Яценюк намагається провернути чергову шахову комбінацію – дотягти аж до самих виборів, при цьому, під час передвиборчої кампанії цілком і повністю знівелювати своє відставання у рейтингу від В.Кличка, довести ситуацію до того, щоб на вибори пішли всі три опозиціонери, і набравши найбільше голосів серед опозиційних кандидатів, потім переконати їх закликати всіх, хто їх підтримував, проголосувати за себе.

Щоб провернути такий турецький гамбіт, Яценюку буде непросто, особливо фінансово. Тому, на допомогу він закликав дружніх кроликів Багс-Бані із Північної Америки через їх представників у посольстві США в Україні.

Кролик кролика в біді не залишить, тим більше на те, що розповів українсько-єврейський кролик, грошей не шкода,  а тому Багс-Бані вже виділив українсько-єврейському кролику 350 тисяч доларів США, звісно, під малий відсоток, який Яценюк вже намагається відбити.

Як великий комбінатор, Яценюк кинув на штурм Верховної Ради України 100 тисяч доларів США. Він сподівається, що цих грошей вистачить на її захоплення. Те що залишиться від цих 100 тисяч, завбачливий  пан Яценюк покладе собі у кишеню, а інші 150 тисяч - подарує дружині Терезії та своїм дітям на навчання за кордоном та на нові автомобілі. Такий розклад справ дуже збентежив посольство США в Україні, представники якого прорахували, що 100 тисяч доларів США на штурм Верховної Ради – це надто велика сума та неправильний розподіл позичених коштів, але зважаючи на дуже теплі відносини з Яценюком, дали добро, та обіцяли підшукати добровольців.

Ось такий гамбіт задумав Яценюк. Але йому варто було б пам’ятати чудовий вислів з фільму «Турецький гамбіт»: «Якщо живеш в державі, треба або її берегти, або вже їхати – інакше виходить паразитизм і лакейські пересуди».

Олександр ГРІН «Политическая Украина»

Просмотров: 390 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: