Главная » 2014 » Февраль » 19 » Посольство Канади переховує вбивць громадян України
3:10 PM
Посольство Канади переховує вбивць громадян України

Посольство Канади переховує вбивць громадян України

 

Сьогодні ми стали свідками активних радикальних дій. Набридлі усім безладдя в центрі столиці однієї із наймальовничих країн Європи і світу привели до свого логічного апофеозу. Що й казати, масові активні протистояння привели до людських смертей. Наразі вже нікому вочевидь не потрібні ані конституція 2004 року, ані вступ України до ЄС. 

Загнані до глухого куту іноземні представництва, повинні відпрацьовувати свої зобов’язання до кінця перед пораненими та скаліченими «активістами» Євромайдану. Сьогоденні події привели до незапланованої кількості людських смертей. Такий розвиток подій не був запланований іноземцями. Троє людей у Будинку офіцерів, двоє – у офісі Партії Регіонів. При чому останні взагалі були простими офісними співробітниками. Хто за них буде відповідати? Наразі у ЗМІ офіційно оголошено про дев’ять смертей. Це під час війни велась «суха» статистика бійців, що віддали життя під час бойових дій. А що ми бачимо на наших вулицях, бойові дії чи використання українського народу для насичення власного політичного его. Прикро те, що історія повторюється, внаслідок того, що більша частина населення її не вчила. Наразі ж, вбивць заморські мужі кинули напризволяще. А вимуштрувані на податки своєї держави, підготовлені загони в обличчі славнозвісної другої сотні «С14» під керуванням «Карася» намагаються заховати на території посольства Канади в Україні. 

Нам залишається вкотре констатувати єдиний безспірний факт. Ніхто і ніщо не принесе добро в чужу хату просто так. Кожен буде намагатись використати наївну довірливість народу у своїх цілях.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 447 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: