Главная » 2014 » Январь » 23 » ПОСЛИ США ТА ЄС ФІНАНСУЮТЬ… КРОВОПРОЛИТТЯ В УКРАЇНІ
12:57 PM
ПОСЛИ США ТА ЄС ФІНАНСУЮТЬ… КРОВОПРОЛИТТЯ В УКРАЇНІ

ПОСЛИ США ТА ЄС ФІНАНСУЮТЬ… КРОВОПРОЛИТТЯ В УКРАЇНІ


Як відомо, щоб реалізувати будь-який бізнес-проект необхідні гроші. А для реалізації масштабного проекту необхідні значні фінансові ресурси.

Також відомо, що більшість відомих у світі фінансових афер була побудована у вигляді т.зв. «пірамід», наслідком діяльності яких збагачувалися їх засновники, а інші учасники проекту банкрутіли.

Останні політичні події в Україні засвідчили появу нової фінансово-політичної «піраміди» під назвою «євромайдан», засновниками якої витупили лідери опозиційних сил А.Яценюк, В.Кличко та О.Тягнибок.

Для реалізації започаткованої ними фінансово-політичної афери політики залучили колосальні фінансові ресурси за рахунок іноземних та українських спонсорів проекту «євромайдан».

Ні для кого не є секретом, що найбільше за обсягами фінансування «євромайдану» здійснюється за допомогою дипломатичних каналів США (від Державного департаменту США, «Міжнародного центру ім. Вудро Вільсона», Міжнародного Фонду «Відродження»,………) та ЄС (Центру німецької культури «Widerstrahl», Європейський фонд підтримки демократії ………), у зв’язку із тим, що лідери опозиції та їх фінансові спонсори не бажають витрачати власні кошти для забезпечення його функціонування (оплата автоперевезень учасників протестних заходів із західного регіону, грошова винагорода за участь у масових заходах учасникам «євромайдану», придбання продуктів харчування, теплих речей, наметів).

За підрахунками фінансових аналітиків, на утримання «євромайдану» інституції США та ЄС виділили близько 250 млн. доларів, розраховуючи на євроінтеграційний бліцкриг України та перспективу переформатування української влади на свою користь.

Використовуючи своє становище, лідери опозиції та «євромайдану» намагаються привласнити частину виділених іноземцями коштів, використовуючи для цього чисельні тіньові схеми для їх розкрадання (системи т.зв. «відмивів» та «відкатів» у відносинах з постачальниками продуктів харчування, теплого одягу, дизельного палива для обігріву наметів тощо).

Незважаючи на декларування відданості європейським цінностям та оголошення війни корупції, лідери «євромайдану» розподілили сфери свого впливу на найбільш привабливі його частини - «орендовані» ними адміністративні будівлі Федерації профспілок України, Київської міської державної адміністрації та Жовтневого палацу, на забезпечення життєдіяльності яких виділяються колосальні фінансові та матеріальні ресурси.

Незважаючи на щедрість своїх заокеанських та європейських симпатиків, лідери опозиції зазіхають навіть на добровільні внески від пересічних громадян та підприємців, збір яких здійснюється безпосередньо в Генштабі євромайдану - Федерації профспілок України. Значна частина зібраних ними коштів дерибаниться уповноваженими представниками ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та «УДАР», які «ретельно» контролюють процес надходження добровільних внесків. За час існування «євромайдану», до скарбнички Будинку профспілок щоденно надходило близько 100 тис. гривень, які були добровільною пожертвою українських громадян та дрібних підприємців.

Зокрема, від ВО «Батьківщина» «смотрящим» за народною скарбничкою є народний депутат України С.Кубів та відповідальний за фінансування «сотників євромайдану», А.Парубій, який «по справедливості» розподіляє кошти серед своїх підлеглих, не забуваючи і про особистий карман.

Відповідальними за збір фінансових надходжень у Будинку профспілок для «євромайдану» від ВО «Свобода» є народний депутат України І.Мірошниченко, якому «правильно» рахувати кошти допомагає його компаньон - екс-кандидат у нардепи Ю.Левченко.

Слід зазначити, що «свободівець» Левченко має також свій особистий та партійний «інтерес» у одному із ласих шматків «євромайдану» - Київській міській державній адміністрації, на утримання якої щедрі заокеанські благодійники виділяють кошти.

Незважаючи на недостатній контроль над фінансами «євромайдану» у Будинку профспілок, партія «УДАР» взяла реванш у КМДА, поставивши головним фінансовим «смотрящим» свого однопартійця О.Гарягу, який з користю інтегрується до ЄС разом з іншими комендантами - нардепами-ударівцями С.Аверченком та В.Чугунніковим.

Паралельно контролюють цей «важливий» процес керівники Київського осередку ВО «Батьківщина» Ю.Одарченко та С.Тріщанович, які за кошти «євромайдану» прикрашають свою сіру буденність присутністю чарівних осіб з прославленої на всю країну столичної Кільцевої дороги.


Також, нічне дозвілля з особами найдревнішої у світі професії за кошти «євромайдану» постійно проводить лідер ВО «Свобода» О.Тягнибок, який відкрив для дам особисту нічну приймальню у своїх апартаментах в Будинку профспілок України.

Довгими революційними ночами, разом із своїм побратимом Р.Кошулинським, О.Тягнибок розповідає їм про євроінтеграцію та націонал-патріотизм.

У своїх євроінтеграційних прагненнях О.Тягнибок орієнтується на Німеччину, від якої планує отримати фінансування через Центр німецької культури «Widerstrahl» на розвиток «своєї» національної ідеї.

Не обходиться на «євромайдані» і без брутального криміналу, до якого виявили патологічну схильність «охоронці» КМДА - активісти ВО «Свобода» та ГО «Спільна справа». Після п’яних дебошів та бійок із поножовщиною «липові» націонал-патріоти перейшли до відкритого грабунку та крадіжок державного та особистого майна співробітників КМДА. Під керівництвом комендантів КМДА - свободівців Е.Леонова та Р.Андрійка, «охоронці у масках» у нічний час проникають до службових кабінетів та вивозять приватним автотранспортом особисті речі держслужбовців, комп’ютерну та побутову техніку.

Але справжньою фінансовою «акулою євромайдану» є партія ВО «Батьківщина», лідери якої А.Яценюк та А.Кожем’якін взяли під особистий контроль усі фінансові потоки «євромайдану». Незважаючи на особисту зацікавленість у «справедливому» розподілі бюджету на утримання Будинку профспілок та КМДА, зазначені особи контролюють фінансування Жовтневого палацу через свою помічницю, народного депутата України Л.Денисову.

Зокрема Л.Денисова, використовуючи свої давні зв’язки з керівництвом гіпермаркету «АШАН», домовилась про постачання на «євромайдан» продуктів харчування, які здійснюються через підставні приватні підприємства, по завищеним цінам, через систему «відкатів» у розмірі 30%. Неодноразово на «євромайдан» під виглядом добротних продуктів харчування завозилась продукція сумнівної якості.

Із викладеного стає очевидним факт перетворення «євромайдану» на популярний комерційний бренд та прибутковий особистий і партійний бізнес лідерів опозиції та їх близького оточення, першочерговим завданням якого є залучення нових інвестицій в український єврореволюційний проект та подальше переведення їх на приватні таємні рахунки.

З цією метою очільники партій ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та «УДАР» намагаються активізувати протестну діяльність «євромайдану» та отримати у своє розпорядження нові заокеанські фінансові ресурси.

При цьому, вони прагнуть залізти у кишені як до пересічних громадян так і до своїх фінансових спонсорів, бізнес яких вже «тріщить по швах» від колосальних фінансових навантажень.

Для реалізації перспективного бізнес-плану, лідери опозиції відкривають через підконтрольні їм громадські організації розрахункові банківські рахунки для збору добровільних пожертв на діяльність «євромайдану» та організацію і проведення безстрокових акцій протесту в м.Києві та регіонах. Переважна частина зібраних коштів проходить через системи т.зв. «відмивів» - «відкатів» та осідає в кишенях організаторів «євромайдану».

Зокрема, систему збору коштів ВО «Батьківщина» контролює народний депутат України М.Мартиненко, який використовуючи лідера ГО «Кияни – за реформи» О.Ледовських відкрив відповідні розрахункові рахунки у ПАТ «Діамантбанк», власником якого є «любий друг» Д.Жванія (р/р №№ 26007306890, 26007307690).

За збір коштів від партії «УДАР» відповідають народні депутати України Н.Агафонова, О.Бєлькова та О.Продан, яка одночасно очолює ГО «Всеукраїнське об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця»».

Зокрема, використовуючи своє становище та відповідний вплив на середовище підприємців, О.Продан контролює фінансові надходження до партії «УДАР», які, нібито, використовуються політсилою для підтримки життєдіяльності «євромайдану».

Вести «конструктивні переговори» з комерсантами О.Продан допомагає керівник Київського осередку «Фортеці» С.Бойко, який нерідко вдається до шантажу та відкритих погроз тим підприємцям, які відмовляються допомагати «євромайдану».

Зокрема, О.Продан та О.Бойко шантажують незговірливих підприємців перспективою закриття їх бізнесу, у випадку приходу партії «УДАР» до влади після перемоги В.Кличка у президентських виборах 2015 року.

Одночасно «тримає в тонусі» керівників регіональних осередків та фінансових спонсорів партії «УДАР» її «сірий кардинал», народний депутат України В.Ковальчук, який вимагає збільшення обсягів фінансування «євромайдану» та забезпечення оплати для прибуття до столиці партійних активістів.

Посилений тиск лідерів опозиційних сил на українських спонсорів «євромайдану» викликає незадоволення у середовищі представників малого і середнього бізнесу та підприємців, у зв’язку із їх фінансовою виснаженістю та непрозорістю системи розподілу матеріальної допомоги на його утримання.

Підприємці-виробники продуктів харчування, які забезпечують на безкоштовній основі «євромайдан», обурені чисельними фактами махінацій уповноважених за господарську діяльність представників опозиції, які скеровують надану продукцію у роздрібні торгівельні мережі столиці.

Зокрема, засновник і президент групи компаній «Терра Фуд», власник торгової марки «Тульчинка» С.Войтович виявив продукцію власного виробництва у продуктових магазинах м.Києва, з якими зазначене підприємство не співпрацює.

Також незадоволені діяльністю організаторів «євромайдану» постачальники дизельного палива для обігріву наметів мітингувальників, які неодноразово виявляли факти його брутального розкрадання. З виділяємої щоденної норми для обігріву наметів - 25 літрів пального на один намет, «кмітливими євромайданівцями» використовується всього 15 л.

Оцінивши можливості та увесь потенціал особистого збагачення, аналогічну фінансову піраміду намагаються побудувати аутсайдери «євромайдану» - маргінальні політики та чисельні лідери маловідомих громадських об’єднань.

Зокрема, чисельні рахунки у банках для «підтримки» євродемократії заокеанськими та європейськими спонсорами відкривають лідери нещодавно створеного Громадського руху «Третя Українська Республіка» Ю.Луценко та Р.Безсмертний, координатор Громадської ініціативи «Воля» Є.Соболєв та керівник Громадського руху «Автомайдан», голова правління ГО «Соціально відповідальне суспільство» Д.Булатов (р/р № 26001500081032).

Як відомо, люба фінансова «піраміда» приречена на крах, тому, що у її основу закладені ілюзія отримання надприбутків та потенційний обман її владників.

Ілюзорність євроінтеграційної фінансово-політичної «піраміди» під назвою «євромайдан» також очевидна, тому що у її основу закладені агресивні національні інтереси США та країн ЄС, державна зрада та прагнення збагачення опозиційних політиків (А.Яценюка, В.Кличка та О.Тягнибока), обман простого трудового народу під прикриттям патріотизму та національної ідеї.

Катерина Журавльова, "Аргумент”

Просмотров: 427 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: