Главная » 2014 » Февраль » 18 » ПОСЛАНЦІ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО ПРАЦЮЮТЬ ПРОТИ ЯЦЕНЮКА
12:05 PM
ПОСЛАНЦІ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО ПРАЦЮЮТЬ ПРОТИ ЯЦЕНЮКА

ПОСЛАНЦІ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО ПРАЦЮЮТЬ ПРОТИ ЯЦЕНЮКА

 

Чи не головною бідою Юлії Володимирівни, після «примусового лікування» у харківській лікарні, безумовно, є Арсен Петрович, «однодумець», партійний  «соратник» та єдина причина «нападів» міжстовбурової грижі.

За неповних три місяці майданного стояння Яценюк геть підчистив з пам’яті народної будь-яке згадування про лідерку «Батьківщини». Хіба ж це сприятиме одруженню Юлії Володимирівни – фізичному та моральному?! Вже не кажучи про політичні перспективи Тимошенко у рідній «Батьківщині». При сприятливому розташуванні зірок у небі, звісно. Над розслідуванням цього питання наразі працюють журналісти польської газети "Wyborcha”.

Спочатку невпевнено, а згодом – все нахабніше, Арсен Петрович перетворив «Батьківщину» у помости для демонстрації власних владних амбіцій, потихеньку виштовхуючи за політичні куліси і саму Тимошенко, і її віддану команду. Гострі лікті Яценюка, у різний час, відчули на собі старі «тимошенківці». Кожем’якін, наприклад, був «призначений» винним за незадовільну роботу групи юристів по законопроекту про лікування осуджених за кордоном.  А Турчиновська регіональна ініціатива щодо масових звернень та скарг на адресу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо «неправосудного рішення по справі Тимошенко» взагалі «придушена» на корню. Яценюком, звісно: сусідство з Юлією Володимирівною на політичній сцені до планів Арсена Петровича не входить! Так що нехай Вона залишається там, де є! Разом зі своїми вірними «зброєносцями»!  

Самі ж «вірні» щодня вигадують нові креативні рішення про проведенню кампанії «антіпіару» проти Яценюка. Сьогоднішні «керівники проекту» – молодша Тимошенко разом із Немирею. Роз’яснювальну роботу про сумні перспективи для опозиції взагалі та «Батьківщини» – вчасності у випадку очолення Яценюком Уряду Жужа з Немирєю розпочали з депутата Європарламенту Е.Брока.    

Зміцненню партії така «дисципліна», явно, не сприяє. Проте, здається, до центророзбіжних тенденцій в «Батьківщині» самі партійці вже прилаштувались.

 Віктор Луї, "Медіалікс

 

Просмотров: 400 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: