Главная » 2014 » Январь » 12 » ПОРОШЕНКО У РЕЙТИНГАХ ЗРІВНЯВСЯ З ЯЦЕНЮКОМ І НАБЛИЗИВСЯ ДО КЛИЧКА
1:25 PM
ПОРОШЕНКО У РЕЙТИНГАХ ЗРІВНЯВСЯ З ЯЦЕНЮКОМ І НАБЛИЗИВСЯ ДО КЛИЧКА

ПОРОШЕНКО У РЕЙТИНГАХ ЗРІВНЯВСЯ З ЯЦЕНЮКОМ І НАБЛИЗИВСЯ ДО КЛИЧКА

 

Допоки опозиційні лідери Кличко, Тягнибок і Яценюк вирішують, кому йти на вибори, а кому – у відомому напрямку,  на фоні Євромайдану з’явився ще один претендент на крісло першої людини у державі – Петро Порошенко. Причин такого росту популярності  Порошенка чимало – це й успішне приєднання до євромайданівських ініціатив, і потужний власний медіа-ресурс, і популярність у бізнес-колах та міжнародних інституціях, і більш-менш самостійна позиція без прив’язки до політичних сил, які себе скомпрометували непослідовністю і невизначеністю цілей.

У майбутніх виборчих баталіях Порошенко, на відміну від інших «опозиційних» кандидатів, має усі шанси закріпитись на провідних позиціях у рейтингах, а враховуючи прогнозовану «війну компроматів» між існуючим тріумвіратом Кличка-Яценюка-Тягнибока, - взагалі вийти на лідери народних симпатій. Принаймні, на сьогоднішній день, за результатами багатьох соціологічних груп, Порошенко зрівнявся у рейтингах з Яценюком і впевнено наздоганяє Кличка.

Знову ж таки, не варто забувати про ефект «5-го каналу», який був і залишається не тільки «каналом потрібних новин», а й особистим рупором Петра Порошенка. Та й загалом, на фоні переляканого Яценюка, «німого» Кличка і шизоїдного Тягнибока, Петро Порошенко якісно виділяється своєю конкретикою, послідовністю і далекоглядністю. А на даний час  «маленький українець» ладен проголосувати саме за того, хто конкретно пропонує шляхи вирішення існуючих проблем, а не збирає регулярні віче для демонстративного читання зі сцени чергового меморандуму і вимог.

Народу подобаються успішні лідери, а не вічні аутсайдери чи скомпрометовані власними діями «папєрєдніки».

Загалом, враховуючи чималий досвід політичної і адміністративної роботи, Порошенко, цілком ймовірно, зможе відсунути на узбіччя виборчої траси усю «трійцю» і скласти конкуренцію діючому главі держави.

Альона Кринична Политическая Украина

Просмотров: 358 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: