Главная » 2014 » Февраль » 13 » Порошенко проходить кастинг у посольствах
10:51 AM
Порошенко проходить кастинг у посольствах

Порошенко проходить кастинг у посольствах

 

Останнім часом «5 канал» почав подавати новини у досить незвичній для себе формі. Так, все частіше на «каналі чесних новин», глядачі могли зустріти ледь помітну та легку критику опозиціонерів, яка інколи переходила у досить жорстку форму. Щоб це могло означати? Відповідь на це питання у багатьох співробітників «5 каналу» уже не залишається лише на рівні здогадок.

Однією з версій таких періодичних жорстких посилів в сторону дружніх опозиціонерів, працівники телеканалу називають заплановану зустріч власника «5 каналу» П.Порошенка з послом Чехії в Україні І.Почухом, яку, до речі, організував останній. Так, під час цієї зустрічі, посол запланував обговорити поточну ситуацію в Україні, що відбувається у політичній площині, а його візаві, П.Порошенко – намагатиметься домовитися з ним про лікування в Чехії постраждалих від сутичок зі співробітниками правоохоронних органів журналістів, студентів та просто активних учасників «Євромайдану».

Схоже на те, що вже і журналісти «5 каналу» починають розуміти, що посли, посміхаються, обнімаються і цілуються з П.Порошенком через те, що так прийнято по «дипломатичному етикету», який щоправда, часто порушують в бік «переборщення». Тому, не факт, що посли будуть підтримувати саме його, адже з лідером фракції «УДАР» В.Кличком та лідером Політбюро фракції «Батьківщина» А.Яценюком вони поводять себе аналогічно. П.Порошенко, розуміючи це як ясний день, не знає, що з цим робити та як уникнути цієї дипломатичної фальші, щоб відстояти власні інтереси та інтереси потерпілих і не залишитися «з носом» після зустрічі з хитрим послом. 

Щоб уникнути таких неприємностей, першим кроком для того, щоб більше відвернути увагу послів від своїх опозиційних колег та привернути її до себе, П.Порошенко зробив «легкий інформаційний тиск» на цих колег, який при потрібній ситуації дещо посилюється. Журналісти та телеведучі, не з проста зрозуміли все вказане вище, оскільки від своїх керівників до них починають просочуватися досить сумнівні, на їх погляди, вказівки, суть яких полягає у пошуку інформації стосовно опозиційних колег, яку можна було б розкрутити та використати проти них як засіб інформаційного тиску, а за одно і рейтинг телеканалу підвищити.

Саме тому колеги П.Порошенка почали здогадуватися, чому він націлив свій рупор «чесних» новин на різку критику опозиційних суперників. Так, П.Порошенко сам почав застосовувати принципи дипломатії відносно своїх опозиційних колег-конкурентів, яка, як казав китайський політичний діяч Чжоу Еньлай, є продовженням війни іншими засобами…

Надійка Фрідман

Просмотров: 398 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: