Главная » 2014 » Февраль » 8 » ПОРОШЕНКО ОТРИМАВ НАСТАНОВИ У ПОСОЛЬСТВІ США ЩОДО ПЕРЕГОВОРІВ З ПУТІНИМ
1:42 PM
ПОРОШЕНКО ОТРИМАВ НАСТАНОВИ У ПОСОЛЬСТВІ США ЩОДО ПЕРЕГОВОРІВ З ПУТІНИМ

ПОРОШЕНКО ОТРИМАВ НАСТАНОВИ У ПОСОЛЬСТВІ США ЩОДО ПЕРЕГОВОРІВ З ПУТІНИМ

 

Сірий кардинал та спонсор Євромайдану Петро Порошенко скоро вийде з тіні трьох псевдо-лідерів. Порошенко дочекався відставки Азарова та взяв старт на посаду Прем’єра. 

Зважаючи на те, що Яценюк успішно «самоліквідувався» після пропозиції зайняти крісло Азарова, в кулуарах ВРУ активно обговорюються три кандидатури на його заміщення. Клюєв, Арбузов та, власне, Порошенко. Ніхто з «трьох богатирів» навіть близько не звучить в якості майбутнього Прем’єра.

Серед вище перелічених кандидатур, найбільше шансів саме у Порошенка. Він зробив ставку на домовленостях з позафракційними депутатами та обезголовленою опозицією. Заручившись підтримкою в Парламенті Порошенко вирішив закріпити свої позиції. 

З огляду на те, що США вже давно його підтримують Порошенко вирішив схилити на свою користь Росію. За порадами та настановами як заручитись підтримкою Путіна Петро Олексійович поїхав до Посольства США. Отримав там усю необхідну інформацію про слабкі та сильні сторони Путіна, про його інтереси та важелі на які можна натиснути під час переговорів. 

Найближчим часом, а саме напередодні відкриття олімпійських ігор у Сочі Порошенко планує відлетіти до РФ для переговорів з Путіним. 

За давньою політичною традицією Порошенко, під час переговорів зі Штатами та Росією, піднімаючи свій авторитет, щедро «мочить» та поливає брудом Кличка та Яценюка. Головний аргумент – відмова останніх від постів міністрів. Порошенко усіх переконує, що вони політичні нездари та просто злякались відповідальності. Сам же «цукерковий барон» нічого не боїться та знає що робити з країною.

Альона Кринична

 

Просмотров: 348 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: