Главная » 2014 » Январь » 24 » Порошенко набирає політичної ваги. Кличко, Тягнибок і Яценюк у розпачі.
12:29 PM
Порошенко набирає політичної ваги. Кличко, Тягнибок і Яценюк у розпачі.

Порошенко набирає політичної ваги. Кличко, Тягнибок і Яценюк у розпачі.


Сьогодні Порошенко намагається всіляко підірвати електоральні позиції Кличка, Тягнибока і Яценюка в центральних та західних областях України. І для цього він ресурсів не шкодує.

Але звичайно ж Порошенко ніколи на пролом не йшов, і іти не буде – не така в нього бойова суть. Тим більше, іти лоб в лоб проти лідерів опозиції не резонно. Як ніяк, у них бід боком цілі політичні партії, а Порошенко сам, один. Саме тому, для того щоб вставити палки в колеса лідерам опозиції, Порошенко використовує всі можливості. 

І тут на тобі, карти самі прийшли в руки Порошенку. Люди повністю зневірилися в лідерів Об’єднаної опозиції, і почали влаштовувати анархію. Кращого моменту для різкого та рішучого політичного підйому Порошенко і уві сні не міг побачити. 

Сьогодні Порошенко, якого лідери опозиції банально «кинули», почав помаленьку мстити. До Порошенка почали стягуватися всі можливі і неможливі депутати. Таким чином скоро шоколадний Петя створить свою команду з опозиційних депутатів перебіжчиків, і зможе спокійно протистояти Кличку, Тягнибоку та Сєні, як новий лідер та реальний кандидат в Президенти України.

Отже, у лідерів опозиції тепер є ще один ворог з когорти опозиціонерів. І з кожним днем все менше і менше сумнівів, що в опозиційному таборі кожний грає за себе, а не за команду, а тому вони приречені на програш.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 338 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: