Главная » 2014 » Январь » 8 » Поки люди мерзнуть на Євромайдані, Яценюк гріється у Мертвому морі
12:30 PM
Поки люди мерзнуть на Євромайдані, Яценюк гріється у Мертвому морі

Поки люди мерзнуть на Євромайдані, Яценюк гріється у Мертвому морі

 

Розвіюються остані надії на те, що так звані лідери опозиції не зрадять "Майдан”, таки зрадили. Перш за все зрадили своїм популізмом, своєю бездіяльністю, а тепер вже і повною зневагою до нього. По-суті, що таке "Майдан” - це волевиявлення людей, бажання сказати в голос свою думку, заявити про потреби, які повині почути не тільки влада, а й опозиція. На жаль цього не сталось.

Після гарячих, але не справжніх гасел, люди все-таки знову довірилися політикам, але вони звели все нанівець, і зараз далі продовжують заривати "Майдан” у землю. Зрадив "Майдан” і лідер фракції "Батьківщина” Арсеній Яценюк, своїм вильотом до Ізраїлю.

Арсеній Петрович із сім’єю із 4 по 13 січня відпочиватиме на Мертвому морі, в той час як прості українці замерзатимуть на "Майдані”. Саме так, замерзатимуть і голодуватимуть, адже часи піднесення закінчились, фури із дровами вже ніхто не підвозить, мішки із провізією ніхто не підносить, вони залишились покинутими на призволяще.

Своїм відпочинком на курорті Арсеній Петрович просто плює кожному простому українцю на Євромайдані в обличчя, сміється з нього, адже вони для нього просто ніщо, засіб для досягнення політичних цілей, реалізації політичних амбіцій, не більше.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 308 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: