Главная » 2014 » Январь » 25 » Погроми і захоплення облдержадміністрацій
12:44 PM
Погроми і захоплення облдержадміністрацій

Погроми і захоплення облдержадміністрацій

 

Євромайдан – чудовий плацдарм для тренувань та самовдосконалення для молоді. Виснажений від політичних лозунгів та висловлювань, зруйнований вщент Євромайдан, нині облюбований футбольними фанами, на кшталт, ультрас, толкіністами, страйкболістами та іншими молодіжними течіями. Молоді хлопці не забивають собі голову підбором нових майданчиків для розім’яння м’язів. А коли ще й амуніцію підвозять  самі нардепи, взагалі не має про що і говорити…

 

Однак, забаганки сильних мужів, алчних до влади та грошей, призводять для кровопролиття серед простого люду, якому не зрозуміти всю глибину нинішньої гри. Для кого все це вигідно наразі відповісти однозначно ніхто не може. Однак, точно стає зрозуміло, що опозиційна трійка не володіє ситуацією ані на Євромайдані, ані всередині своїх партій. Політичні рейтинги останніх не зростають. Все більше довіри починають завойовувати Євромайданівські рухи. Все це дійство схоже на плавний підхід до Югославського варіанту розвитку подій. 

Нас по трохи заманюють у братовбивство. Сам того не розуміючи, народ сьогодні на всю використовується у вигляді живого щита для силового захоплення вже обласних державних адміністрацій. Спочатку були кордони із замерзлого снігу, криги та зламаних лавок. Потім були шоломи та дерев’яні палки. Після чого в хід пішли коктейлі Молотова. Паралельно – незрозумілі зникнення активістів, заспокоєння радикально настроєних активістів кийками і помповими гвинтівками. В результаті пролилась перша кров, нібито від куль зі снайперських гвинтівок. Наразі здійснюються обстріли ввшників і беркут з флоберів. І при всьому цьому гармидері: «НІХТО ВІЙНИ НЕ ХОЧЕ»!!!

Тож, може треба взятись за голову не тільки політтехнологам заради грошей своїх опозиційних роботодавців, і не тільки. Треба нам замислитись над тим, кому насправді вигідні розбрат і розкол нашої країни? Кому наша країна вигідна у якості, наприклад, світової бази сховища ядерних відходів, плацдарму для своїх військ, дешевої робочої сили, нового ринку збуту, банального постачальника дешевого і якісного зерна. Тоді одразу стане зрозумілим хто тут ляльковод і хто актор у цьому політичному театрі.

Іван Ватрів, "Народна Правда

 

 

Просмотров: 339 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: