Главная » 2014 » Январь » 8 » Після недільного виступу Віталія Кличка, 5 січня, «Євромайдан» зрозумів, що він – новий “Азіров”
12:16 PM
Після недільного виступу Віталія Кличка, 5 січня, «Євромайдан» зрозумів, що він – новий “Азіров”

Після недільного виступу Віталія Кличка, 5 січня, «Євромайдан» зрозумів, що він – новий "Азіров”

 

Попри те, що в перетворенні спортсмена Віталія Кличка на політика задіяна ціла армія різного роду консультантів та «спічрайтерів», з кожним виходом головного «УДАРівця» «в люди» падають його рейтинги та все більше громадян розуміють, що легендарний боксер ніколи не стане достойним політиком.

Сьогоднішній виступ Віталія Володимировича в черговий раз шокував присутніх на «Євромайдані». До звичного «бичого мичання» додалися нові слова та речення, з російським початком та українським закінченням або навпаки, що викликали бурхливий сміх присутніх. Наприклад – «нам в ней (тобто Україні) житі», «любі браті та сестрі».

Після чергового ганебного виступу В.Кличка, «Євромайдан» зрозумів, що «оратор» «УДАРівець» розмовляє набагато гірше Азарова та претендує стати новим Азіровим. До цього ще хочеться додати, що Микола Янович хоча б розумний, а Віталій Володимирович дебілоїд.

От і напрошується висновок. Чи потрібен нам такий політичний діяч, який сміється з Прем’єр-міністра, а сам розмовляє в десятки разів гірше та взагалі не здатен, попри численні намагання консультантів, вивчити написанні для нього тексти виступів.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 291 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: