Главная » 2014 » Январь » 14 » ПАШИНСЬКИЙ З ПАРУБІЄМ СПОГЛЯДАЛИ СМІЮЧИСЬ, ЯК ЄВРОГЕСТАПІВЦІ БИЛИ ЖІНОК
2:41 PM
ПАШИНСЬКИЙ З ПАРУБІЄМ СПОГЛЯДАЛИ СМІЮЧИСЬ, ЯК ЄВРОГЕСТАПІВЦІ БИЛИ ЖІНОК

ПАШИНСЬКИЙ З ПАРУБІЄМ СПОГЛЯДАЛИ СМІЮЧИСЬ, ЯК ЄВРОГЕСТАПІВЦІ БИЛИ ЖІНОК

 

Народні депутати від опозиції Сергій Пашинський та  Андрій Парубій не приховували свого задоволення від того, як екстремістські молодики від «Свободи» та інших право радикальних бандитських угруповань застосовували сьогодні силу проти незахищених жінок.

Побиття відбулось близько 12 години поблизу Київської міської державної адміністрації (КМДА). За інформацією очевидців, до однієї із так званих барикад, які є звичайними сміттєзвалищами, підійшли на чолі із активісткою Вікторією Шиловою близько сотні жінок переважно середнього та похилого віку, які намагалися провести мирну акцію.

 Фашисти із «Свободи» не забарилися із реакцією, за лічені хвилини до жінок підбігла воєнізована група молодиків та застосовували силу: відштовхували від барикад, били ногами та душили жінок.

Керував діями послідовників підрозділів «СС» комендант КМДА «Свободівець» Роман Андрійко. Крім цього, поблизу були присутні нардепи від «Батьківщини» Пашинський та Парубій, які із посмішками на обличчі спостерігали за тим, як молодики знущалися із беззахисних жінок.

Схоже, що від європейського духу свободи на «Євромайдані» нічого не залишилось, явище набуває яскраво вираженого бандитського забарвлення, а на зміну взаємоповазі та порядності приходить агресія і ненависть, що потрібно негайно зупиняти. Адже, далі вони прийдуть в домівки кожного з нас і тоді буде запізно…

Макс Шаловський, "Украинский выбор

Просмотров: 337 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: