Главная » 2014 » Февраль » 17 » Парубій хоче стати головним самооборонцем України
11:48 AM
Парубій хоче стати головним самооборонцем України

Парубій хоче стати головним самооборонцем України

 

Так само, як апетит приходить під час їжі, жага до влади приходить, коли хоч трохи до неї  доторкнувся. Це в повній мірі відчув на собі комендант Євромайдану Андрій Парубій.

«Звання» коменданта дуже швидко перестало задовольняти нездорові амбіції Парубія, який очевидно уявив себе справжнім генералом.Для кожного генерала потрібне військо, тому депутат розпочав справжню експансію по підкоренню власній персоні підрозділів самооборони Майдану.

Першочергово, Парубій хоче захопити владу на загонами, сформованими «Свободою» і «УДАРом». І не хвилює псевдогенерала те, що фактично буде захоплювати те, що належить союзникам по опозиції. Найближчим часом Парубій спробує всіма правдами й неправдами здобути у керівництва «тягнибоківців» і «кличківців» поіменні списки загонів самооборони. Мають в цій справі допомогти і зв’язки коменданта в лавах націоналістів.

І якщо викладене вже тягне на синдром Наполеона, то викладене далі більше нагадує психоз Гітлера. Парубій вмовив керівництво «Батьківщини», що його військо не має обмежуватись центром Києва. Підрозділи самооборони повинні бути сформовані у кожному районі, кожної області України. При всіх очільниках регіональних осередків партії буде мінімум 100 бійців. Такі вказівки розлетілись по всій державі. До речі, ці загони не просто мають бути сформовані, вони мають бути забезпечені всім необхідним, навіть транспортом.

Те, що Парубій – психічно хвора людина з яскраво вираженою манією величі, це зрозуміло. Більше непокоїть те, що під приводом політичної кризи «Батьківщина» створює справжні банди, які будуть вирішувати питання не зовсім політичним шляхом. Ідеали 90-х знову стають актуальними.

Спартак Сергієвич, "Український дисидент

Просмотров: 408 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: