Главная » 2014 » Февраль » 5 » ОСНОВНІ МЕСЕДЖІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ
11:35 AM
ОСНОВНІ МЕСЕДЖІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

ОСНОВНІ МЕСЕДЖІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

 

Одразу ж після початку пленарного засідання, на яке усі прихильники мирного врегулювання політичної кризи покладали великі очікування, стало зрозумілим, що опозиція прийшла до сесійної зали не для конструктивного діалогу, а виключно для популістичних прокламацій і самореклами.

 Взагалі, єдиним розумним свідченням за увесь час засідання виявилося звинувачення О.Єфремова на адресу лідерів опозиції, який прямо і відверто заявив те, про що думає майже вся Україна -  опозиційні лідери вчинили кровопролиття серед власного народу.

Усе інше нагадує психоделічну фантасмагорію, яка лякає своїм розмахом.

Про яке прийняття життєво важливих рішень може іти мова, якщо ті, хто намагається прибрати до своїх рук владу навіть не орієнтуються у елементарних процесах, пропонують голосувати за те, чого самі не розуміють? Ну хто у здоровому глузді піде за В.Кличком, який  плутає Конституцію 2004 та 2010 років (дійсно, невеличка помилка, чи не так?) та взагалі більше мичав аніж говорив щось суттєве?

Інший з «трьох богатирів» - О.Тягнибок присвятив свій виступ іноземним послам і (о, несподіванка!) у всіх проблемах звинуватив Кремль, навіть у морозній погоді, яка так шкодить мітингувальникам.

Виступ нардепа «Батьківщини» С.Соболєва став черговим свідченням психічної хвороби народного обранця і взагалі спричинив жах в іноземних дипломатів більший, ніж «правий сектор» і тероризм разом узяті. 

Окремі депутати намагалися все ж таки назвати речі своїми іменами. Так, наприклад П.Симоненко звинуватив опозицію в продажі України під час Мюнхенської конференції, зазначивши, що причетні до цього особи є не політиками, а політичними мерзотниками.

Пан Володимир Литвин, у свою чергу, виступив у своєму класичному амплуа: «а ми підемо на північ, а ми підемо на північ…», а де це і куди саме йти не сказав… бо сам ще не визначився хто ж фаворит…

Підсумовуючи «плідну» роботу народних депутатів можна впевнено казати, що розпочалася передвиборча кампанія, а Верховна Рада стала рингом для опозиційних лідерів, яких турбують лише власні амбіції, а не власний народ!

Альона Кринична

 

Просмотров: 356 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: